Työpaja

Valmennuspaja Lokki on Vaalan kunnan työpaja, jonka tehtävänä on kuntouttaa ja valmentaa nuoria ja sopivaa työtä etsiviä vanhempia ihmisiä työelämään. Lokki- paja sijaitsee teollisuusalueella samalla kiinteistöllä elinkeinotoimiston, vapaa-aikatoimiston ja nuorisotilojen kanssa. Nämä kaikki muodostavat yhdessä kokonaisuuden, jota kutsumme nimellä Ammattipaja APAJA. Osoitteemme on Teollisuustie 2, talo 2.

Valmennuspaja Lokissa työskentelee kerrallaan 15- 20 henkilöä kahden työvalmentajan ohjauksessa. Pajalla voidaan harjoitella monipuolisesti erilaisia puu-, metalli- ja tekstiilitöitä sekä ruoan laittoa. Paja voi myös sijoittaa valmentautujia edelleen kunnan muihin työpisteisiin ja yrityksiin kokeilemaan, olisiko tarjolla oleva työ heille sopiva.

Tarvittaessa järjestämme valmentautujille Kainuun ELY- keskuksen osarahoittaman Pajalta toihin II- hankkeen puitteissa lyhytkestoista koulutusta, kuten ensiapukursseja, hygieniakoulutusta sekä työturvallisuus- ja tulityökorttikursseja.

Voit tutustua toimintaamme ja tuotteisiimme tarkemmin facebook- sivuillamme tai tulla käymään suoraan paikan päällä. Tervetuloa!

Pekka Huovinen
Työvalmentaja
Puh. 0400 855 912
Sähköposti: pekka.huovinen (at) vaala.fi

Tuula Huovinen
Työvalmentaja
Puh. 0400 855 911
Sähköposti: tuula.huovinen (at) vaala.fi