Työpaja

Valmennuspaja Lokki on Vaalan kunnan työpaja, jonka tehtävänä on kuntouttaa ja valmentaa nuoria ja sopivaa työtä etsiviä vanhempia ihmisiä työelämään. Lokki- paja sijaitsee teollisuusalueella samalla kiinteistöllä elinkeinotoimiston, vapaa-aikatoimiston ja nuorisotilojen kanssa. Nämä kaikki muodostavat yhdessä kokonaisuuden, jota kutsumme nimellä Ammattipaja APAJA. Osoitteemme on Teollisuustie 2, talo III.

Valmennuspaja Lokki on työttömien ns. seinätön paja, jossa yhdessä työvalmentajan ja yksilöohjaajan kanssa autetaan työttömiä löytämään työllistymis- ja koulutusmahdollisuuksia sekä toteutetaan kuntouttavaa työtoimintaa. Pajan palvelujen piirissä voi olla kerrallaan 15- 20 henkilöä. Paja voi myös sijoittaa valmentautujia edelleen kunnan muihin työpisteisiin ja yrityksiin kokeilemaan, olisiko tarjolla oleva työ heille sopiva.

Tarvittaessa järjestämme valmentautujille puitteissa lyhytkestoista koulutusta, kuten ensiapukursseja, hygieniakoulutusta sekä työturvallisuus- ja tulityökorttikursseja.

Voit tutustua toimintaamme ja tuotteisiimme tarkemmin facebook- sivuillamme tai tulla käymään suoraan paikan päällä. Tervetuloa!

Yhteystiedot:

Työvalmentaja

Kuntouttavan työtoiminnan yksilövalmentaja