E-aineistot

Vaalan kirjasto tarjoaa asiakkaidensa käyttöön valikoiman laadukkaita e-aineistoja. Osa palveluista on käytettävissä vain kirjaston tiloissa. Etäkäytön sallivien palveluiden käyttö vaatii kirjastokortin ja verkkokirjaston tunnusluvun. Tunnusluvun voi pyytää kirjaston asiakaspalvelusta.

eMagz

Laaja valikoima kotimaisia aikakauslehtiä digitaalisina näköislehtinä. Käytettävissä kirjastojen asiakaskoneilla ja kirjaston langattomassa verkossa.

ePress

Kotimaisia sanomalehtiä digitaalisina näköislehtinä. Käytettävissä kirjastojen asiakaskoneilla ja kirjaston langattomassa verkossa.

Flipster

Valikoima englanninkielisiä aikakauslehtiä digitaalisina näköislehtinä. Käytettävissä kirjaston asiakaskoneilla ja kirjaston langattomassa verkossa. Etäkäyttö vaatii kirjautumisen kirjastokortilla.

RedFox Sanakirja

Monikielinen sanakirja, joka kääntää 41 kielelle. Sisältää myös erikoissanastoja ja kieltenopetusmateriaalia. Käytettävissä kirjaston asiakaskoneilla ja kirjaston langattomassa verkossa. Etäkäyttöön tarvittavat kirjautumistunnukset voi pyytää kirjaston asiakaspalvelusta.

Rockway

Suomalainen soitonopetuksen verkkopalvelu, josta voit lainata laulun- tai soitonopetuskursseja kotikäyttöön. Palvelun käyttö vaatii kirjastokortin ja tunnusluvun.

Naxos Music Library

Klassisen musiikin kuuntelupalvelu. Musiikkia yli 100 000 CD-levyn verran. Kuuntelusession maksimipituus on kaksi tuntia. Vaatii tunnistautumisen kirjastokortilla.

Naxos Music Library Jazz

Jazzmusiikin kuuntelupalvelu. Musiikkia n. 10 000 CD-levyn verran. Vaatii tunnistautumisen kirjastokortilla.