Oulujärven kansalaisopisto

Kansalaisopisto tarjoaa monipuolisia kursseja Vaalan kunnan alueella - toimintaperiaatteena jokaiselle jotakin.
Tutustu ja innostu! 

Yhteystiedot

Kanslia sijaitsee Vaalan koulukeskuksessa ja osoite on: Niskantie 10, 91700 Vaala. Pääsisäänkäynti on kirjaston edestä Tiedon aukiolta.
Kanslia on avoinna ma-pe klo 8.00-16.00.
Yhteystiedot:
- rehtori Liisa Leinonen 0400-855 941, (08) 5875 6041
- palvelusihteeri Anita Keränen  0400-855 948, (08) 5875 6048   
- lukion fax (08) 5361 042
- sähköposti: etunimi.sukunimi(at)vaala.fi 

Oulujärven kansalaisopiston kurssit

Tutustu opinto-ohjelmaan ja ilmoittaudu kursseille HelleWi-ohjelman kautta tai puhelimitse kansliaan.
- opinto-ohjelma lukuvuonna 2014 - 2015 (HelleWi-ohjelma)
kursseille ilmoittautuminen 2014 - 2015 (HelleWi-ohjelma)

Syyslomalla 20.10. - 24.10. ei ole opetusta, ellei opettajan kanssa muuta sovita.

Kaikilta alaikäisiltä oppilailta tarvitaan paperinen ilmoittautumislomake, jossa on huoltajan allekirjoitus. Lisäksi kaikilta opiskelijoilta, jotka eivät ole ilmoittautuneet netin kautta tai puhelimitse kansliaan, tarvitaan paperinen ilmoittautumislomake, joka täytetään kurssilla. Voit myös tulostaa paperisen ilmoittaumislomakkeen seuraavasta linkistä: Ilmoittautumislomake.

Sivistyslautakunta on päättänyt 25.11.2013, että mikäli opiskelijalla on aiemmilta lukuvuosilta maksamattomia kurssimaksuja, ei hänellä eikä hänen alaikäisellä perheenjäsenellään ole opinto-oikeutta Oulujärven kansalaisopistossa ennen kuin kurssimaksut on maksettu.

Opintosetelit

Opetushallitus on myöntänyt lukuvuodelle 2014-2015 opintoseteleitä, joita voidaan antaa Vaalalaisille työttömille, senioreille (yli 63 v), eläkeläisille tai maahanmuuttajille.  ATK-peruskäyttö, musiikkituokio toimintakeskuksessa ja suomi toisena kielenä ovat opintoseteliin oikeutetuille osallistujille ilmaisia. Edellisen lisäksi kansalaisopiston kursseille ilmoittautuneet opintoseteliin oikeutetut opiskelijat saavat yhden 20 €:n setelin, jonka he voivat käyttää haluamaansa kurssiin tai kursseihin. Opintosetelin käyttöoikeus kirjataan kansalaisopiston kansliassa ilmoittautumisen yhteydessä. Seteleitä annetaan niin kauan kuin rahoitusta riittää. Seteli hyvitetään kurssilaskussa.

Opintoseteleiden loputtua annetaan Vaalalaisille työttömille ja eläkeläisille 10 €:n alennus enintään kahteen kurssiin. Lisäksi 18 v.  opiskelijat saavat 10 €:n alennuksen enintään kahteen kurssiin. Alennus hyvitetään kurssilaskussa.

Työttömien täytyy esittää työ- ja elinkeinotoimiston todistus työttömyydestä ilmoittautumisen yhteydessä. 

Sporttipassi

Sporttipassi käy kurssimaksuihin syksystä 2013 alkaen. Kurssista lähetetään lasku normaalisti kurssilaiselle itselle. Kurssilainen käy sen itse maksamassa sporttipassitililtään kirjautumalla omilla tunnuksillaan www.sporttipassi.fi sivulla. Muista kirjoittaa palvelukuvaukseen saamasi laskun viite.

Tyky-kuntoseteli

Tyky-kuntosetelit käyvät myös kurssimaksuihin.

Allekirjoita adressi kansalaisopistotoiminnan turvaamisen puolesta  

www.kansalaisopistot.fi/adressi