21.01.2011
OULUN LÄÄNIN ALUETEATTERI VIERAILEE VAALASSA

KAJAANIN KAUPUNGINTEATTERI                                             TIEDOTE 11.1.2011

Oulun läänin alueteatteri

 

 

OULUN LÄÄNIN ALUETEATTERI VIERAILEE VAALASSA

ELLING -NÄYTELMÄLLÄ

 

Kajaanin Kaupunginteatteri – Oulun läänin alueteatteri esittää komediallisen Elling-näytelmän Vaalan Urheilutalolla tammikuun 27. päivänä klo. 19.00. Lisäksi esityksestä järjestetään koululaisnäytös avointa esitystä seuraavana päivänä.

 

Elling on sympaattinen kahden aikuisen pojan kasvutarina, lämminhenkinen kertomus laitoshoidossa yhteen hitsautuneiden ystävysten tutustumisesta maailmaan, jossa he eivät ole koskaan oikein osanneet elää.

 

Kaverukset Elling ja Keijo-Pekka kotiutetaan pois laitoksen turvasta omaan vuokra-asuntoon. Hoitajat ja lääkärit luottavat heihin, koko Kajaanin kaupunki luottaa heihin. Nyt on oma tupa ja oma lupa, vapaus päättää ihan kaikesta ihan itse - ainakin melkein.

 

Pikku hiljaa, kommellusten kautta erikoisten ystävysten arki alkaa luistaa ja puhelimeen vastaamisen ja ihmisten kohtaamisen pelko väistyä. Kun kuvaan tupsahtaa vielä yläkerrassa asustava, viimeisillään raskaana oleva Reija, kaverusten elämä alkaa asettua omiin, erikoisiin uomiinsa ja he löytävät paikkansa ”normaalien” joukosta - omalla tavallaan.

 

Esitys kestää kaksi ja puoli tuntia (sisältää väliajan). Suositusikäraja yli 15-vuotiaat.

LIPUT 10 €, eläkeläiset ja työttömät 7 €

 

 

Lisätietoja:

Vaalan kulttuuripalvelut, Sinikka Rantalankila, puh. 0400 855 925, sinikka.rantalankila(at)vaala.fi

Alueteatterituottaja Sanna Heikkinen, puh. 044 7100 386, sanna.heikkinen(at)kajaani.fi

www.kajaaninteatteri.fi, jossa myös kuvia näytelmästä

« Takaisin