14.01.2011
Kotihoidon palveluesimies Iihin

 

Oulunkaaren kuntayhtymässä on haettavana 28.1.2011 kello 15 mennessä kotihoidon palveluesimiehen virka Iin palvelualueelle.

Tehtävät

Kotihoidon palveluesimies vastaa palvelualueensa kotihoidon (kotisairaanhoidon ja kotipalvelujen) toiminnan organisoinnista, kehittämisestä ja seurannasta. Palveluesimies toimii oman virkansa ohella vastuualueensa lähiesimiehenä omalla palvelualueellaan ja osallistuu välilliseen ja tarvittaessa välittömään asiakastyöhön. Palveluesimies vastaa kotihoidon palveluiden tehokkaasta, taloudellisesta ja laadukkaasta tuottamisesta asetettujen tavoitteiden mukaisesti sekä vastaa osaltaan kotihoidon talousarviosuunnittelusta, talouden seurannasta ja raportoinnista. Palkkaus on KVTES:n mukainen. Koeaika on neljä kuukautta.

Kelpoisuusehdot

Sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto (AMK) tai aikaisempi opistoasteen tutkinto sekä lisäksi riittävä hallinnollinen kokemus. Hakijalle katsotaan eduksi kuntouttavan työotteen ja hoitotyön osaaminen sekä kyky organisoida ja kehittää kotihoidon toimintaa. Lisäksi edellytetään kokemusta vanhustyöstä, hyviä vuorovaikutustaitoja, esimiestaitoja ja kehittävää
työotetta.

 

Hakemukset pyydetään tekemään sähköisesti osoitteessa

http://www.oulunkaari.com.kyselykone.fi/lomake.html?id=21

Haku päättyy pe 28.1.2011 kello 15.00. Valinnan suorittaa Oulunkaaren palvelutuotantolautakunta.

Lisätietoja tehtävästä antaa vanhuspalvelujohtaja Kyllikki Syrjäpalo,

p. (08) 587 561 27, kyllikki.syrjapalo@oulunkaari.com.

« Takaisin