10.12.2010
Terveyskeskuspsykologi Vaalaan

 

Haemme terveyskeskuspsykologia vakituiseen toimeen Oulunkaaren kuntayhtymään, toimipaikkana on Vaalan terveysasema.

Terveyskeskuspsykologina työskentelet eri ikäisten ihmisten kanssa, työsi on monipuolista ja haastavaa. Apuasi kaivataan mm. elämän muutostilanteissa, henkilökohtaisissa kriiseissä ja lastenkasvatusongelmissa. Pääset tekemään psykologisia tutkimuksia ja hoidontarvearvioita, annat lyhytkestoista terapiaa ja osallistut ennaltaehkäisevään työhön sekä organisaation suunnittelu- ja kehitystyöhön. Työnkuvaasi painotetaan oman osaamisesi ja kehittymishalusi mukaisesti.

Paikalliseen työryhmääsi kuuluvat psykiatriset sairaanhoitajat. Yhteistyötä tehdään terveyspalvelujen lisäksi koulujen ja sosiaalitoimen kanssa. Kuulut Oulunkaaren psykologitiimiin, jossa on omaa työtä tutkiva ja kehittävä työote ja jolta saat täyden tuen ammatillisissa asioissa. Yksilötyönohjauksesi on

säännöllistä.

Toivomme sinulta hyvää yhteistyökykyä ja -halua sekä kykyä itsenäiseen päätöksentekoon. Kelpoisuusvaatimuksena on laillistetun psykologin pätevyys.  Pätevien hakijoiden puuttuessa voit tulla määräaikaisesti valituksi myös, mikäli olet psykologiharjoittelun suorittanut opiskelija. Toimeen valitun on ennen valinnan vahvistamista toimitettava hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan sekä esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen ote. Toimessa noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa. Palkkauksessa huomioimme oman työkokemuksesi sekä mahdollisen lisäkoulutuksesi lisäksi toimipaikan sijainnin. Esitä palkkatoive hakemuksessasi.

Lähetä hakemuksesi opinto- ja työtodistuksineen 31.12.2010 mennessä osoitteeseen Terveyspalvelujohtaja H. Tapio Hanhela, Oulunkaaren kuntayhtymä, Piisilta 1, 91100 Ii.

Lisätietoja antavat

psykologi Leena Pesälä (Pudasjärvi, (08) 587 566 40, arkisin kello 8-9)

psykologi Tanja Lehtovuori (Ii/aikuisten mielenterveystyö, (08) 587 565 19, arkisin klo 12-13)

mielenterveystyön palveluesimies Sirkku Fali, p. (08) 587 566 38 ja

terveyspalvelujohtaja H. Tapio Hanhela, p. 050 443 3067.

 

 

« Takaisin