30.09.2010
Puhelinnumerot muuttuvat

OULUNKAAREN JA JÄSENKUNTIEN PUHELINNUMEROT UUSIUTUVAT

 

Oulunkaaren kuntayhtymä ja sen jäsenkunnat Ii, Pudasjärvi, Utajärvi ja Vaala siirtyvät 14. lokakuuta uuteen puhelinjärjestelmään. Järjestelmän myötä kuntalainen saa parempaa palvelua, sillä osalla työntekijöistä on käytössään puhelujen edelleen ohjaus. Jos työntekijä ei pysty vastaamaan, puhelu ohjautuu edelleen toiselle asiasta tietävälle työntekijälle. Näin tavoitettavuus paranee esimerkiksi vuosilomista huolimatta.

Nykyään käytössä olevat kännykkänumerot pysyvät voimassa, mutta kuntalaisia kehotetaan käyttämään uusia 08-suuntanumerolla alkavia palvelunumeroita, joissa puhelujen edelleen ohjaus toimii. Palvelunumeroihin soittaminen maksaa normaalin puhelun hinnan, ja suuntanumerosta huolimatta palvelunumerot eivät ole lankapuhelimia vaan kulkevat työntekijöillä mukana.

Vaihdepalvelu auttaa oikean ihmisen löytymisessä

Kaikilla jäsenkunnilla ja kuntayhtymällä on oma vaihdenumeronsa, josta soittaja voidaan yhdistää oikealle työntekijälle. Oulunkaari tuottaa jäsenkuntien toimistopalveluita ja sosiaali- ja terveyspalvelut, joten niissä asioissa voi ottaa yhteyttä joko suoraan Oulunkaaren vaihteeseen tai kunnan vaihteeseen.

Oulunkaaren kuntayhtymän vaihteen numero on (08) 587 561 00. Iin kunnan vaihteen numero on (08) 587 550 00. Pudasjärven kaupungin vaihteen numero on (08) 587 553 00. Utajärven kunnan vaihteen numero on (08) 587 557 00. Vaalan kunnan vaihteen numero on (08) 587 560 00.

Kuntayhtymä ja jäsenkunnat tiedottavat uusista numeroista paikallislehdissä sekä viikolla 41 kaikkiin koteihin jaettavalla tiedotteella, jonka voi noutaa myös kunnantalolta ja terveyskeskuksesta. Numerot löytyvät myös kuntien ja kuntayhtymän internetsivuilta.

Lisätietoja:

Oulunkaaren kuntayhtymän tietopalvelupäällikkö Matti Matero

p. 050 581 0100, matti.matero@oulunkaari.com

« Takaisin