19.03.2010
Kuntatiimin kokoontuminen 31.3.

 

VAALAN KUNTATIIMIN KOKOONTUMINEN

Paljon on tapahtunut edellisen kokoontumisen jälkeen ja siksi on jälleen hyvä kokoontua kuntatiimin merkeissä käydäksemme keskustelua kylille tärkeistä ja ajankohtaisista asioista.

Kuntatiimin tärkeimpänä tehtävänä on toimia luontevana kohtaamispaikkana, jossa kunnan viranhaltijat, luottamushenkilöt ja asukkaat vaihtavat ajatuksia ja käyvät tasavertaista vuoropuhelua keskenään. Kaikkien kylien mukanaolo kokouksessa vaikka useammankin edustajan voimalla on erittäin tärkeää. Viethän tietoa tästä tilaisuudesta eteenpäin kylälläsi.

Tällä kertaa kokouksen teemoina ovat kylien osallistuminen Vaalan kuntastrategian päivittämiseen, Laajakaista 2015 – hanke ja kylien turva-asiat. Kainuun kyläteemahankkeesta vieraina ovat Tarja Lukkari ja Kalle Nieminen. Kainuun Nuotta ry: stä vieraina ovat puolestaan Veli-Matti Karppinen sekä Mikko Leppävuori.

Kaikille kylille avoin kuntatiimin kokous pidetään Veneheitossa Vastuksen talolla, keskiviikkona 31.3.2010 alkaen klo 18:00. Kokouksen aluksi on kahvitarjoilu.

Kokouksessa käsiteltävät asiat:

  1. Tilaisuuden avaus
  2. Vaalan kuntastrategian päivitys ja kylien osallistuminen siihen (Tytti Seppänen, Veijo Rautiainen ja kylien edustajat)
  3. Kuulumiset kyliltä (Jokainen kylä erikseen)
  4. Laajakaista 2015 – hanke kylien kannalta ja kylien turva-asiat (Veli-Matti Karppinen)
  5. Kyläteema- ja Kylli -hankkeiden kuulumiset (Tarja Lukkari, Kalle Nieminen ja Mikko Leppävuori))
  6. Kunnan terveiset kylille – muita ajankohtaisia kuulumisia kunnasta (Tytti Seppänen, Veijo Rautiainen ja mahdolliset muut kunnan edustajat)
  7. Muut asiat

Tervetuloa mukaan!

 

« Takaisin