14.11.2019
Avoin työpaikka: palvelusihteeri, Vaalan kunta, Vaala

Etsimme aktiivista ja palveluhenkistä osaajaa moniammatilliseen työyhteisöömme Vaalan kunnan sivistyspalveluihin. Palvelusihteerin tehtävien tärkeimmän osan muodostavat lukion ja kansalaisopiston palvelusihteerin tehtävät, mutta tehtäviin voi kuulua myös kunnan toimistotiimin tehtäviä lomien sijaistuksien aikaan.

Edellytämme valittavalta henkilöltä vähintään soveltuvaa toisen asteen tutkintoa. Toivomme häneltä toimistotyön kokemusta, hyvää tietoteknistä osaamista sekä asiakaspalvelutaitoa. Arvostamme hyviä viestintä- ja vuorovaikutustaitoja, kykyä tarttua monipuolisiin työtehtäviin ja itsenäistä työotetta sekä kunnallishallinnon tuntemusta.

Työaika on toimistotyöaika. Tehtäväkohtainen palkka määräytyy KVTES:n mukaan ja koeaika on 6 kk.

Hakemukset tulee jättää sähköisesti osoitteessa http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/258472/fi_FI pe 29.11.2019 klo 16.00 mennessä. Alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset tulee esittää mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Tehtävään valitun on ennen työn vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Tehtävään valitun on esitettävä lain (504/2002) edellyttämä rikosrekisteriote viimeistään 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista. Vaalan kunta on savuton työpaikka.

Lisätietoja:
Tapani Karhu, vs. koulukeskuksen rehtori, sivistysjohtaja
0400-855906
tapani.karhu@vaala.fi

« Takaisin