03.10.2019
Vaalan 4H etsii toiminnanjohtajaa

VAALAN 4H:N TOIMINNANJOHTAJA HAUSSA!

Vaalan 4H-yhdistys hakee osa-aikaista ( 27 h / vko ) toiminnanjohtajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen alkaen 4.11.2019 tai sopimuksen mukaan. Vaalan 4H-yhditys on Suomen 4H-liiton jäsenyhdistys. 

Toiminnanjohtajan tehtäviin kuuluvat 4H-nuorisotyön organisointi, nuorten kesätyöllistämiseen liittyvät esimiestehtävät, nuorten työelämävalmiuksien edistäminen, yrittäjyyteen kannustaminen, viestintä, hanketoiminta sekä talouden ja toiminnan seuranta ja kehittäminen. 

Osa toiminnanjohtajan työajasta on varattu Vaalan Saharannan alueen kehittämisen suunnitteluun  yhdessä Vaalan kunnan, 4H:n hallituksen sekä kehittämissuunnitelmaan valittujen nuorten kanssa. Kehittämissuunnitelman teko tapahtuu Vaalan kunnanjohtajan alaisuudessa. 

Odotamme sinulta valmiuksia toimia nuorten kanssa, positiivista ja yrittäjähenkistä asennetta, hyviä sosiaalisia taitoja, organisointitaitoja ja johtamiskykyä. Taloushallinnon osaaminen katsotaan eduksi. Osaathan käyttää word-  ja excel-ohjelmia ja sinulla on uskallusta tutustua uusiin ohjelmiin. 

Toivomme sinun pystyvän itsenäiseen työskentelyyn, mutta pystyvän silti hyvään yhteistyöhön eri seurojen, järjestöjen ja kunnan kanssa. Arvostamme soveltuvaa AMK-tutkintoa tai vastaavaa.  Katsomme eduksi myös soveltuvan työkokemuksen.

Odotamme lisäksi sinulta joustavuutta työajoissa ja valmiutta käyttää omaa autoa. Osa työstä tapahtuu iltaisin ja toisinaan myös viikonloppuisin. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja itsenäisen työn sekä näköalapaikan alueen nuorisotyöhön ja nuorten yrittäjäkasvatukseen. 

Tehtävään valittavan henkilön on esitettävä rikosrekisterilain 6.2 §.ssä tarkoitettu rikosrekisteriote. Lisäksi valitulta henkilöltä tullaan tarkistamaan luottotiedot. 

Hakemus on palautettava sunnuntaina 20.10.2019 kello 24.00 mennessä Vaalan 4H:n sähköpostiin vaala@4h.fi.

Haastatteluun valituille ilmoitetaan henkilökohtaisesti 23.10.2019 mennessä. 

Haastattelu järjestetään Vaalan kunnantalolla, 4H:n toimistolla ( Vaalantie 14 ) maanantaina 28.10.2019. Valitun henkilön on ilmoitettava työn vastaanottamisesta 31.10.2019 kello 12.00 mennessä.

Toiminnanjohtajan työn koeaika on 3 kuukautta.  Irtisanomisaika sekä työntekijällä että työnantajalla on 1 kuukausi. 

Lisätietoja antaa Vaalan 4H:n taloudenhoitaja Päivi Maaninka, 040-7252946  arkisin kello 10–16.

www.4h.fi 

www.vaala.4h.fi

4H on valtakunnallisesti toimiva, poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton nuorisojärjestö. Järjestö tukee toiminnallaan lasten ja nuorten kasvua työelämään, yrittäjyyteen ja aktiiviseen kansalaisuuteen. 4H muodostuu Suomen 4H-liitosta ja eri puolella Suomea sijaitsevista 234 paikallisesta 4H-yhdistyksestä. 4H-liitto tukee paikallisyhdistysten toimintaa. 4H-järjestössä työskentelee yhteensä noin 300 toimihenkilöä.

 

 

« Takaisin