14.05.2019
Järjestyksenvalvojan peruskurssi Vaalalaisten yhdistysten jäsenille

Ilmainen järjestyksenvalvojakurssi Vaalalaisten yhdistysten jäsenille

Oulujärven kansalaisopisto järjestää Vaalan kunnan alueen yhdistyksille ilmaisen järjestyksenvalvojan peruskurssin. Yhdistyksestä kurssille voi osallistua 2-3 henkilöä.

Järjestyksenvalvojan peruskurssille osallistuminen edellyttää, että järjestyksenvalvojan kortin saanut henkilö sitoutuu järjestyksenvalvojan kortin voimassaoloaikana (5v) toimimaan kunnan järjestämässä tapahtumassa/tilaisuudessa 3 kertaa.

Järjestyksenvalvojan peruskurssi on suoritettava, jos haluat työskennellä järjestyksenvalvojana yleisötapahtumissa, urheilutapahtumissa, ravintoloissa, laivalla tai leirintäalueella. Peruskurssin koulutusohjelma on sisäministeriön määrittelemän sisällön mukainen (40 h). Järjestyksenvalvojan tehtävissä voi toimia poliisin hyväksymä nuhteeton 18 vuotta täyttänyt henkilö, joka on suorittanut hyväksytysti järjestyksenvalvojan peruskurssin ja kurssikokeen. Kurssin suorittaminen edellyttää paikallaoloa kaikkina kurssipäivinä ja mitään koulutusosiota ei voida hyväksilukea tai korvata itseopiskelulla. Kurssin suorittamisen jälkeen saat koulutustodistuksen, jolla voit hakea järjestyksenvalvojakorttia poliisilta.

Ilmoittautumisen yhteydessä kerro yhdistyksesi ja yhdistyksen yhteyshenkilön tiedot kohtaan "lisää maksajan tiedot".

Huom. Työttömien täytyy ilmoittaa kurssille osallistumisesta te-toimistoon samalla tavalla kuin muihinkin koulutuksiin osallistumisesta. Te-toimistoon ilmoittaessa on hyvä varmistaa, että koulutuksen osallistuminen kirjataan asiakastietoihin ja kurssille osallistuminen ei vaikuta työttömyyskorvauksiin.

Lisätietoja ja ilmoittautuminen

VAALAN KUNTA

 
« Takaisin