25.04.2019
Hallintosihteerin virka haettavana

Vaalan kunta hakee uudistuvaan työyhteisöönsä hallintosihteeriä. Työ alkaa 12.8.2019 tai sopimuksen mukaan. Tarjoamme monipuolisen tehtävän lisäksi mahdollisuuden olla mukana kehittämässä hallinto-osaston ja toimistotiimin toimintaa osana menestyvää kuntaa.

Viran mukaisia keskeisiä tehtäviä ovat mm. kunnanhallituksen ja -valtuuston kokousten ja asioiden valmistelu ja täytäntöönpano, lakisääteisten suunnitelmien ja ohjelmien valmistelu, käytännön toimistotyöt ja hallinnon kokousjärjestelyistä vastaaminen. Hallintosihteeri osallistuu talousarvion ja tilinpäätöksen valmisteluun, raportoinnin valmisteluun, tilastojen ja kyselyjen koordinointiin ja toimii tarkastuslautakunnan sihteerinä.

Viran kelpoisuusehtona on virkaan soveltuva korkeakoulututkinto tai aiempi vastaava opistotason tutkinto sekä kunnallishallinnon kokemus tai osaaminen. Tehtävä edellyttää hyvää vuorovaikutustaitoa, yhteistyökykyä ja hyvää tietoteknistä osaamista. Arvostamme kunnallisen henkilöstöhallinnon tuntemusta, viestintä- ja mediaosaamisen taitoja sekä hyvää omaksumiskykyä. Arvostamme myös oma-aloitteista työotetta ja joustavuutta.

Palkkaus KVTES:n mukainen.

Hakemukset tulee jättää sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi (työavain 230049) 12.5.2019 klo 23.00 mennessä. Alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset tulee esittää mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Virassa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Vaalan kunta on savuton työpaikka.

Lisätietoja tehtävästä antaa (24.4.-10.5.2019 arkisin klo 14-16)  hallintojohtaja Ari Niskanen puh. 0400-855 924.

« Takaisin