10.10.2018
Toimistosihteeri Vaalan Vesi ja Lämpö Oy:n palvelukseen

Pitkäaikaisen palvelusihteerin siirtyessä eläkkeelle haemme joukkoomme tuloksellista, palveluhenkistä ja yhteistyökykyistä

TOIMISTOSIHTEERIÄ

Edellytämme hakijalta vähintään tehtävään soveltuvaa kaupallista ammattikorkeakoulututkintoa tai vastaavaa aikaisempaa opistoasteista tutkintoa. Arvostamme lisäksi laajaa usean vuoden alan työkokemusta, näyttöä toimisto- ja kirjanpidon tehtävistä sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Palkkauksessa ja työehdoissa noudatamme Avainta ry:n työehtosopimusta. Tehtävässä noudatetaan 4 kuukauden koeaikaa.

Valittava henkilö on toimitusjohtajan alainen työntekijä, joka hoitaa mm. asiakasrekisterin, liittymissopimukset, myyntireskontran, laskutuksen, kirjanpidollisia tehtäviä, asiakaspalvelua sekä yleisiä sihteerin tehtäviä. Käytössämme on Vesikanta ja Lämpökanta ohjelmistot.

Tarjoamme valitulle henkilölle haasteelliset, itsenäiset ja monipuoliset tehtävät kunta-alan alan ammattilaisten, asiakkaidemme ja yhteistyökumppaniemme kentässä.

Työpaikkahakemus ansioluetteloineen tulee lähettää 30.10.2018 klo 12:00 mennessä; ensisijaisesti www.kuntarekry.fi kautta työavain 199878.

Vaalan Vesi ja Lämpö Oy

« Takaisin