07.09.2018
Toimistonhoitaja/Toimistosihteeri asuntotoimistoon

Pitkäaikaisen palvelusihteerin siirtyessä eläkkeelle ja kehityshankkeiden johdosta ASUNTOTOIMISTO HAKEE joukkoonsa tuloksellista, palveluhenkistä ja yhteistyökykyistä

TOIMISTONHOITAJAA / TOIMISTOSIHTEERIÄ

Edellytämme hakijalta vähintään tehtävään soveltuvaa kaupallista ammattikorkeakoulututkintoa tai vastaavaa aikaisempaa opistoasteista tutkintoa. Arvostamme lisäksi laajaa usean vuoden alan työkokemusta, näyttöä toimisto/asunto/kiinteistösihteerin ja kirjanpidon tehtävissä, kykyä itsenäiseen työskentelyyn, vuokrauksen tuntemusta ja alan ammattitutkintoja. Palkkauksessa ja työehdoissa noudatamme Avainta-työehtosopimusta.

Valittava henkilö on toimitusjohtajan alainen työntekijä, joka hoitaa mm. vuokravalvonnan, ostoreskontran, vuokrasopimuksen teon, kirjapidollisia tehtäviä, asiakaspalvelua sekä yleisiä sihteerin tehtäviä. Käytössämme on Visma Fivaldi talous- kiinteistöhallinnan järjestelmä.

Tarjoamme valitulle henkilölle haasteelliset, itsenäiset ja monipuoliset tehtävät kunta-alan alan ammattilaisten, asiakkaidemme ja yhteistyökumppaniemme kentässä.

Työpaikkahakemus ansioluetteloineen tulee lähettää 5.10.2018 klo 12:00 mennessä; ensisijaisesti www.kuntarekry.fi kautta työavain 196470.

Kiinteistö Oy Vaalan Niska

« Takaisin