28.08.2018
Työtä ja hyvinvointia Vaalassa ke 5.9.klo 11-14

Työtä ja hyvinvointia Vaalassa ke 5.9.2018 klo 11-14

Nuorisotila Ampparin tiloissa, os. Teollisuustie 2, rakennus 3

TARJOA TYÖTÄ, LÖYDÄ TYÖTÄ!

Vaalalainen yrittäjä ja työnantaja: Tule mukaan, markkinoi ja mainosta yritystäsi. Tule kertomaan nyt tarjolla olevista tai tulevaisuudessa vapautuvista työtehtävistä työtä etsiville. Varaa esittelypöytä tai tule pitämään puheenvuoro päivän yleisölle, vielä muutama esittelypaikka on vapaana. Ilmoita osallistumisestasi Pirjo Nikulalle pirjo.nikula@vaala.fi  tai puhelimitse 0400 855925.

Työtä etsivä ja uusia haasteita kaipaava henkilö: Tule tapaamaan Vaalan kunnassa toimivia työnantajia ja kuulemaan työmahdollisuuksista Vaalassa!

Klo 11 tilaisuuden avaus, Vaalan kunnan puheenvuoro. Sen jälkeen sana vapaa muille puheenvuoroille.

Tervetuloa! Tarjolla Rokuan kuntoutuskurssien esittelyä, työnantajia esittelemässä yrityksiään ja työpaikkojaan, työllisyyttä edistävien hankkeiden esittelyä, infoa työttömien terveystarkastuksista sekä verenpaineenmittaamista. Kodalla tarjolla makkaraa, kahvia ja pannaria klo 12-14.

Päivän järjestelyissä ovat jo mukana mm. Vaalan Kunta, Oulunkaaren kuntayhtymä, Pelson vankila, Vaalan Juustola Oy, VB-Betoni Oy, Kainuun pelastuslaitos, Valmennuspaja Lokki, Rokua Kuntoutus, Leinolan Maito Oy, Työtakomo –hanke, Työtä ja hyvinvointia luonnosta –hanke, Lähde! Taiteesta voimaa arkeen –hanke, Attendo, Neittävän kyläyhdistys ry.

« Takaisin