26.06.2018
Teknisen johtajan virka haettavana 10.8. saakka

TEKNISEN JOHTAJAN VIRKA

Teknisen johtajan rekrytointivideo: https://www.youtube.com/watch?v=u-CnbH2oNNU 

Vaalan kunta hakee uudistuvaan työyhteisöönsä teknistä johtajaa toistaiseksi voimassa olevaan virkasuhteeseen. Tarjoamme haasteellisen, itsenäisen ja monipuolisen tehtävän lisäksi mahdollisuuden olla mukana kehittämässä kunnastamme tulevaisuuden toimijaa.

Teknisen johtajan viran kelpoisuusehtona on virkaan soveltuva korkeakoulututkinto (AMK tai yliopisto) ja aiempi teknisen alan työkokemus.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää toimialan tuntemusta sekä näkemystä koko toimialan palveluiden kehittämisestä ja uusista palvelutuotannon tavoista. Pidämme tärkeänä aiempaa johtamiskokemusta. Eduksi luetaan myös kokemus rakennuttamisesta ja siihen liittyvästä sopimushallinnasta. Arvostamme myös paineensietokykyä, hyviä projektinhallintataitoja sekä kykyä toimia yhteistyössä kunnan eri toimialojen ja muiden sidosryhmien kanssa. Tekninen johtaja on teknisen osaston johtaja ja kunnan johtoryhmän jäsen sekä vastaa asioiden valmistelusta lautakunnalle. Työsuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti. Työ alkaa syyskuussa 2018 tai sopimuksen mukaan.

Vaalan kunnanhallitukselle osoitetut kirjalliset hakemukset ansioluetteloineen sekä palkkatoivomuksineen tulee toimittaa 10.8.2018 klo 12.00 mennessä. Hakemukset tulee jättää sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi (työavain 189385). Alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset tulee esittää mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Virassa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Virkaan valittavalta voidaan edellyttää osallistumista soveltuvuustestiin.

Lisätiedot kunnanjohtaja Miira Raiskila, puh 0400-855920, miira.raiskila@vaala.fi

 

 

« Takaisin