25.06.2018
Etsivä nuorisotyöntekijän toimi haettavana 20.7. saakka

ETSIVÄ NUORISOTYÖNTEKIJÄN TOIMI

Vaalan kunta hakee luovaa, innostavaa ja innostunutta etsivää nuorisotyöntekijää vakituiseen työsuhteeseen. Etsivän nuorisotyön tarkoitus on yksilö- ja ryhmäohjauksen keinoilla ehkäistä nuorten syrjäytymistä tai syrjäytymisen riskiä. Etsivä nuorisotyöntekijä auttaa ja tukee nuorta tarpeiden mukaisten palveluiden löytämisessä, elämänhallinnan –ja arjen taitojen opettelussa sekä ohjaa nuorta mahdollisuuksien mukaan opiskelu-, työ-, raha- ja asuntoasioiden järjestelyssä. Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on soveltuva AMK-tutkinto tai soveltuva entinen opistoasteinen tutkinto. Arvostamme etsivän nuorisotyön hyvää tuntemusta sekä työkokemusta alalta. Syksyllä 2019 tehtävänkuva täydentyy ennaltaehkäisevän päihdetyön tehtävillä.

Tehtävän hoitaminen vaatii jämäkkyyttä, aloitteellisuutta sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Hakijalta edellytetään joustoa työajoissa sekä oman auton käyttöä. Palkka on kunnallisen virka- ja työehtosopimuksen mukainen. Koeaika on 6 kuukautta.

Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lausunto terveydentilastaan sekä lasten kanssa työskenteleviltä vaadittava rekisteriote. Vaala on savuton työpaikka. Hakemukset toimitetaan kuntarekry.fi: n kautta, työavain 189413. Hakemukseen tulee liittää kelpoisuuden osoittavat tutkintotodistukset skannattuna tai toimittaa niistä kirjalliset kopiot osoitteeseen Vaalan kunta, Vaalantie 14, 91700 Vaala.

Viimeinen hakupäivä on 20.7.2018 klo 16. Lisätietoja 5.-6.7. tai 16.7. klo 9-15 välisenä aikana hyvinvointijohtaja Pirjo Nikula puh. 0400-855925, pirjo.nikula@vaala.fi

 

« Takaisin