08.06.2018
Tule rakennusmestariksi Vaalan kuntaan

Vaalan kunta hakee dynaamiseen työyhteisöönsä RAKENNUSMESTARIA (työavain 187572)

 

toistaiseksi voimassa olevaan virkasuhteeseen. Tarjoamme haasteellisen ja monipuolisen tehtävän lisäksi mahdollisuuden olla mukana kehittämässä Vaalan kunnan teknisen osaston toimintaa.

Rakennusmestarin viran kelpoisuusehtona on rakennusmestarin tutkinto (AMK tai entinen opistotaso) tai tehtävään soveltuva rakennusalan korkeakoulututkinto. Rakennusmestari toimii esimies-, kunnossapito- ja rakennuttamistehtävissä sekä kunnan investointihankkeissa työnjohtajana teknisen johtajan alaisuudessa.

 

Rakennusmestari hoitaa kunnossapitokohteiden suunnittelut, materiaalihankinnat ja osallistuu saneeraus- ja muiden investointikohteiden suunnitteluun ja hankintojen kilpailuttamiseen. Tehtäviin kuuluu myös työturvallisuudesta huolehtiminen.

 

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää rakennusalan tuntemusta sekä näkemystä rakentamiseen liittyvän toiminnan kehittämisestä ja uusista palvelutuotannon tavoista. Arvostamme paineensieto- ja yhteistyökykyä sekä johtamiskokemusta ja hankintaosaamista. Virkasuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti. Työ alkaa 1.8.2018 tai sopimuksen mukaan.

 

Vaalan elinvoimalautakunnalle osoitetut kirjalliset hakemukset ansioluetteloineen tulee toimittaa 29.6.2018 klo 12.00 mennessä. Hakemukset tulee jättää sähköisesti kuntarekry.fi -palvelussa.

Alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset tulee esittää mahdollisen haastattelun yhteydessä.

 

Virassa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

 

Lisätietoja antaa vs. tekninen johtaja Kalle Kurtti klo 8-15 ajalla 8.-14.6. ja 25.-28.6.2018

puh. 0400-855957.

 

Vaalan kunta/tekniset palvelut

 

 

« Takaisin