26.04.2018
Isännöitsijä/toimitusjohtaja

Kiinteistö Oy Vaalan Niska hakee

ISÄNNÖITSIJÄ/TOIMITUSJOHTAJAA (Työavain 179883)

Vaalan kunta on luonnonläheinen kunta, jossa arkiset palvelut toimivat. Sijaintimme Oulujärven rannalla antaa mahdollisuuden asumiseen ja elämiseen luonnonkauniissa maisemassa.

Kiinteistö Oy Vaalan Niska on Vaalan kunnan 100% omistama tytäryhtiö. Se isännöi kunnan omistamien asuntojen ja asuntoyhtiöiden sekä joidenkin yhteisöjen asuntoja ja vuokrausta tehokkaasti ja taloudellisesti siten, että kuntalaisten ja kuntaan muuttavien asumispalvelut ovat määrältään riittävät ja laadultaan hyvät.

Isännöitsijä vastaa yrityksen hallinnosta kuten esimerkiksi asuntojen vuokraamisesta, kokouksista, taloudesta ja ilmoitusvelvollisuuden piiriin kuuluvista asioista. Isännöitsijän tehtäviin kuululuvat lisäksi mm. kiinteistöjen teknisen ylläpidon suunnittelu, korjausten ja kiinteistöhuollon budjetointi, korjaustoimenpiteiden organisointi, sekä ulkopuolisten palveluiden kilpailutus-, tilaus- ja valvontatehtävät yhteistyössä muiden asiantuntijoiden kanssa. Työnkuvaan sisältyvät myös toimitusjohtajan tehtävät.

Edellytämme hakijalta vähintään tehtävään soveltuvaa rakennusalan opistotason tutkintoa sekä isännöinnin tutkintoa. Arvostamme lisäksi laajaa alan kokemusta, itsenäistä ja aktiivista työotetta sekä hyvää yhteistyökykyä. Hakija voi esittää palkkatoiveen.

Tehtävä alkaa: Mahdollisimman pian / sopimuksen mukaan

Hakuaika päättyy 11.5.2018 klo 12, hakemukset tulee jättää sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi (työavain 179883 )

Lisätietoja antaa:

KOY Vaalan Niskan Hallituksen puheenjohtaja Esa Karjalainen, 0400 584612

KOY Vaalan Niskan Hallituksen varapuheenjohtaja Juha Karma 0400 175272 (tiistai-torstai klo 09:00-12:00)

« Takaisin