25.04.2018
Oulujokilaakson Karhunluola-kilpailun finalistit on valittu

Oulujokilaakson kuntien ja yrittäjäyhdistysten yhteistyössä järjestettävän Karhunluola-yrittäjyyskilpailun finalistit on valittu. Finalistit ovat (satunnaisessa järjestyksessä):

-Tarja Kurikka, Ruokatuotanto, heinäsirkat

-Johanna Pelkonen, WWW-Sivut ääneksi -sovellus

-Heidi Kananen, Harri puolitaival, yrityskoulutus tekoäly

-Teemu Kivioja, Kari Salo, kalenterisovellus

-Juha Karppinen RIDE IN SAFE Oy, Pyörätuolisuoja sähkötuoleille

Kukin tuomariston jäsen pisteytti omasta mielestään viisi parasta ideaa pistein 1 - 5, jonka jälkeen pisteet laskettiin yhteen. Jatkoon menivät viisi eniten pistettä saanutta kilpailijaa. Yritysideoita toimitettiin määräajassa eli 15.4. mennessä yhteensä 15 kpl. Finalistit valitsi Karhunraati.

Karhunluola-yrittäjyyskilpailu huipentuu Muhoksen vapputapahtumassa 1.5. Tähtiareenan lavalla, jossa finalistit kisaavat ideoillaan pääpotista. Palkintosumma kerätään Mesenaatti-joukkorahoituskampanjalla. Tavoitteena on, että palkintosummaa saataisiin kerrytettyä 10 000 euroon. Tähän mennessä rahaa on saatu kasaan n. 7 000 euroa. Kukin Oulujokilaakson kunta on osallistunut kisaan 1000 eurolla.

Kuka tahansa voi osallistua kampanjaan ostamalla 20 euron lipun Lauri Salovaaran ja Asmo Salorannan luennolle, joka järjestetään tiistaina 15.5. klo 18.00 Koivu ja Tähti –kulttuurikeskuksessa. Lauri Salovaaran 8 + 1 askelta menestykseen -luennolla kerrotaan, kuinka voit tavoitella unelmiasi. Lauri tavoittelee Miljonääriksi 500 päivässä, ja tarkoituksena on, että potti on kasassa 9.7.2018 mennessä. Asmo Saloranta on kirjoittanut kirjan: No exit. Kirja kertoo siitä, mitä yrittäjyys pohjimmiltaan on.

Karhunluola-kilpailun tavoitteena on lisätä Oulujokilaakson elinvoimaa ja kannustaa yrittäjyyteen. Kilpailussa jaettava rahapalkinto toivotaankin käytettävän yritystoiminnan tai liikeidean kehittämiseen. Arviointi tehdään sillä perusteella, mihin yritykseen tai liikeideaan sijoitettu euro tuottaa eniten seuraavan viiden vuoden aikana. Sijoituksen kannattavuuteen vaikuttavia tekijöitä ovat mm. innovatiivisuus, strategian toteutettavuus sekä liiketoiminnan kasvumahdollisuudet.

Lisätietoja:

Marika Kumpulainen, Muhoksen yrittäjien puheenjohtaja, p. 046 922 7440, marika.kumpulainen@luwia.fi 

sekä

Karhunraadin kokoonpano

Lauri Salovaaran potin tämänhetkinen arvo ja muuta tietoa

Lisätietoja Asmo Salorannasta 

Ajankohtaista kilpailusta ja Karhunluolasta

« Takaisin