19.04.2018
Rokua Geopark ja alueen kunnat ovat yhdessä Rakentaja 2018 -messuilla

Rokua Geopark sekä Muhos, Utajärvi ja Vaala ovat tulevana viikonloppuna 20. – 22.4.2018 yhdessä Oulussa järjestettävillä Rakentaja 2018 -messuilla. Alueen yhteisosasto nro 225 on läpikulkuosasto, jossa organisaatiot edustavat aluetta yhteisellä teemalla: asumisen ja vapaa-ajan ykkönen.

Yhteisosaston tavoitteena on lisätä Rokua Geopark -alueen ja sen kuntien tunnettuutta kokonaisuutena. Lisäksi tarkoituksena on tuoda esille alueella elämiseen liittyviä asioita kuten yrittämistä, virkistystä ja matkailua sekä asumista ja rakentamista. Messuosasto rakennetaan visuaalisesti niin, että se välittää messukävijöille Rokua Geopark -alueen luonnonläheistä tunnelmaa.

Messuosastolla on mukana edustajia koko alueelta – sekä Rokua Geoparkista, kunnista että yrityksistä. Osastolla on messukävijöille monenlaista tekemistä ja näkemistä. Osastolla on mm. kylpyläviikonloppu-lahjakorttien arvonta, ongintaa lapsille sekä yritysten tuote-esittelyjä. Lisäksi kunnat esittelevät osastolla palveluja ja rakennuspaikkojaan.

Lisätietoja:

Kaavoitusinsinööri Tiia Possakka

p. 050 591 7240, tiia.possakka(a)utajarvi.fi

« Takaisin