08.02.2018
Hyvinvointijohtajan virka haettavana

HYVINVOINTIJOHTAJAN VIRKA

Vaala on luonnonkaunis kunta Oulujärven rannalla. Vaalan kunnan väkimäärä lisääntyy kesäkautena moninkertaiseksi, kun vapaa-ajan asukkaat tulevat loma-asunnoilleen. Vaalassa tuotetaan paljon erilaisia tapahtumia yhteistyössä yritysten ja yhdistysten kanssa. Vaalasta löytyvät kaikki kunnalliset peruspalvelut sekä pienelle paikkakunnalle harvinaisen hyvät kaupan palvelut. Vaalassa on uusi yhtenäiskoulu ja päiväkoti sekä oma lukio. Vapaita vuokra-asuntoja tarjolla on lyhyellä varoitusajalla ja sekä rakentamattomia tontteja Oulujärven rantamaisemissa.

Vaalan kunta etsii palvelukseensa moniosaajaa, joka on kunnan hyvinvointipalvelujen vastuuhenkilö. Tehtäviin kuuluvat vapaa-aikasektorin (nuoriso-, liikunta-, kulttuuri) johtaminen ja erilaisten tapahtumien tuottaminen yhteistyössä järjestöjen ja yritysten kanssa sekä kunnan tapahtumien ja käyntikohteiden markkinointi. Henkilö vastaa myös Lamminahon museotalon toiminnan organisoinnista. Myöhemmin tehtäviin tulee sisältymään myös kirjastonjohtajan tehtävät.

Koulutusvaatimuksena on tehtävään soveltuva ylempi korkeakoulututkinto.

Eduksi katsotaan kokemus tapahtumien tuottamisesta, viestintäosaaminen, sosiaalisen median hallinta, työskentely kirjasto- ja kulttuuripalveluissa, nuorisotyössä, matkailualalla sekä kokemus esimiestehtävistä ja hankeosaaminen. Tehtävä vaatii hyvää organisointikykyä ja laajaa näkemystä kunnan hyvinvointipalvelujen tuottamisesta. Henkilöltä vaaditaan aktiivisuutta ja innovatiivisuutta sekä yhteistyökykyä ja hyviä viestintätaitoja. Hakijalla on oltava suomen kielen lisäksi hyvä englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito.

Tulevaisuudessa hyvinvointipalvelujen kokonaisuus tulee käsittämään laajasti erilaiset kuntalaisten hyvinvointiin ja vapaa-ajan viettoon liittyvät palvelut, joten henkilöllä tulee olla myös näkemystä siitä, miten toimialaa kehitetään tulevaisuuden kunnassa.

Vaalan hyvinvointilautakunnalle osoitetut hakemukset tulee toimittaa 28.2.2018 klo 12.00 mennessä sähköisesti www.kuntarekry.fi  (työavain 167805).

Alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset tulee esittää mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Palkkaus kvtes:n mukaan. Hakija voi myös esittää palkkatoiveen.

Tehtävä tulee ottaa vastaan 3.4.2018 tai sopimuksen mukaan. Virassa noudatetaan 6 kk:n koeaikaa. Virkaan valitun on ennen valintapäätöksen vahvistamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote. Virkaan valittavalta voidaan edellyttää osallistumista soveltuvuustestiin.

Lisätietoja: vs. kunnanjohtaja Ari Niskanen, 0400 855924

« Takaisin