11.11.2017
Haettavana kunnanjohtajan virka

 KUNNANJOHTAJAN VIRKA

Vaalan kunta on noin 3000 asukkaan luonnonläheinen kunta, jossa arkiset palvelut toimivat. Sijaintimme Oulujärven rannalla antaa mahdollisuuden asumiseen ja elämiseen luonnonkauniissa maisemassa.

Nykyisen kunnanjohtajan siirtyessä toisen kunnan palvelukseen, haemme nyt uudistuvaan ja innovatiiviseen työyhteisöömme kunnanjohtajaa toistaiseksi voimassa olevaan virkasuhteeseen. Kunnanjohtaja vastaa kunnanhallituksen toimialan toiminnasta sekä johtaa ja kehittää toimintaa kunnanhallituksen alaisuudessa. Kunnanjohtaja vastaa Vaalassa myös elinkeinopalveluiden kokonaisuudesta. Tarjoamme haasteellisen, itsenäisen ja monipuolisen tehtävän lisäksi mahdollisuuden olla mukana kehittämässä kunnastamme tulevaisuuden menestyjää.

Kunnanjohtajan viran kelpoisuusehtona ovat:

 - soveltuva korkeakoulututkinto ja

 - kokemus tai osaaminen kunnallishallinnosta

Lisäksi toivomme kokemusta elinkeinoelämästä ja työssä hyödynnettäviä laajoja verkostoja. Arvostamme hyviä esimies- ja vuorovaikutustaitoja, yhteistyökykyä ja strategista ajattelua. Toivomme perehtyneisyyttä maakuntauudistuksen tuomiin muutoksiin kuntatasolla. Hyvät viestintätaidot auttavat viran avoimessa ja sujuvassa hoitamisessa. Arvostamme englannin ja ruotsin kielen sujuvaa osaamista.

Virkasuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti. Vaalan kunnanhallitukselle osoitetut kirjalliset hakemukset ansioluetteloineen sekä palkkatoivomuksineen tulee toimittaa 20.11.2017 klo 12.00 mennessä. Hakemukset tulee jättää sähköisesti kuntarekry.fi -palvelussa. Alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset tulee esittää tarvittaessa mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Työ alkaa 1.2.2018 tai sopimuksen mukaan. Virassa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Haastateltavilta voidaan edellyttää osallistumista soveltuvuustestiin.

Lisätietoja:

Kunnanhallituksen puheenjohtaja Esa Karjalainen, 0400 584612

Kunnanvaltuuston puheenjohtaja Pekka Välinen, 0400 299254

Hallintojohtaja Ari Niskanen 0400 855924

« Takaisin