20.10.2017
Taidetta työpoluille -työpaja 8.11. Oulun Pikisaaressa

 

Taidetta työpoluille! –paja 8.11.2017 Oulun Pikisaaressa

 

Miten taide voi tukea nuoren matkaa työelämään? Voiko taide olla osa etsivää nuorisotyötä tai mitä taiteilija voisi tuoda pajatoimintaan?

 

Lähde! Taiteesta voimaa arkeen –hanke kutsuu nuoret, sote-ammattilaiset ja taiteilijat suunnittelemaan yhdessä hankkeen tulevaa, polkuaan etsiville nuorille (16-30 v.) suunnattua toimintaa! Palvelumuotoilu Palon vetämässä matalan kynnyksen pajassa kuullaan kokemuksia hankkeen pilottiprojektista: Vaalassa nuoret toteuttavat syksyn mittaan seinämaalaukset ottamiensa kuvien perusteella valokuvaaja Martu Väisäsen johdolla sekä ryhmä että yksilötoimintana.

 

Taidetta työpolulle! -paja järjestetään 8.11 klo 12-16 Oulussa, Pikisaaren Keltaisessa talossa (Pikisaarentie 13) osana ODD – Oulu Design Days –tapahtumaa.

 

Pajaan osallistuminen on maksutonta mutta toivomme ilmoittautumisia ja tietoja eritysruokavalioista 3.11 klo 9.00 mennessä kahvitarjoilun johdosta. Ilmoittautuminen lomakkeella https://www.webropolsurveys.com/S/96E8417D08764C55.par  tai taija.sailio@oulunkaari.com.

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lähde! Taiteesta voimaa arkeen on Oulunkaaren kuntayhtymän sekä Taidekeskus KulttuuriKauppilan yhteistyöhanke, jonka tavoitteena on juurruttaa taide osaksi sote-toimintaa Iin, Pudasjärven, Simon, Utajärven ja Vaalan alueella. Kolmivuotinen, ESR-rahoitteinen hanke testaa ja vakiinnuttaa toimintamalleja taiteen tuomiseksi sote-toimintaan.

 

Taidetta työpoluille -paja on yksi kolmesta marraskuussa järjestettävästä työpajasta. 

•Taidetta työpoluille! Taide nuorten ja maahanmuuttajien työelämäpolkujen tukena. Oulussa ke 8.11. klo 12-16.

•Taidetta asumispalveluihin! Sosiaalisen residenssitoiminnan kehittäminen. Iissä ke 22.11. klo 12-16. 

•Taidetta yhteisiin tiloihin! Osallistava puistosuunnittelu sekä julkiset tilat taiteen ja hyvinvoinnin ympäristöinä. Iissä ti 28.11 klo 12-16.

 

Lisätietoja hankkeesta: www.facebook.com/lahdetaide 

 

« Takaisin