11.10.2017
Vaalan kunta jatkaa tarjouspyyntiaikaa Ruununkartanon pienhotelli- ja ravintoalarakennuksen vuokraamisesta tai ostamisesta


Vaalan kunta jatkaa tarjouspyyntiaikaa Säräisniemen vanhassa kuntakeskuksessa (Säräisniementie 250) keskeisellä, mutta rauhallisella ja viihtyisällä paikalla sijaitsevan Ruununkartanon vuokraamisesta tai ostamisesta matkailualan tms. yritystoiminnan käyttöön. Ruununkartano on kivirakenteinen kaksikerroksinen kellarillinen, alkujaan vanhainkotina toiminut rakennus, jota kunta on 2000-luvun alusta alkaen vuokrannut majoitus- ja ravitsemusalan yritystoimintaan.

Ruununkartanon pinta-ala on noin 1 800 m². Rakennuksessa on keskuslämmitys, jossa polttoaineena on kevyt polttoöljy. Ruununkartanossa on noin 50 majoituspaikkaa kahden hengen huoneissa ja noin 80 - 100 paikkainen ravintolasali keittiötiloineen. Kellarikerroksessa on saunaosasto sekä tilaa esimerkiksi ohjelmapalveluyrityksen välineille. Rakennus vuokrataan tai myydään sopimuksen mukaan osittain kalustettuna tai ilman kalusteita. Ruununkartano on rakennusteknisesti kohtuullisen hyväkuntoinen, mutta kaipaa osin pintaremonttia. Vesikatto on uusittu.

Tarjoukset pyydetään laatimaan Vaalan kunnan keskustoimistosta saatavalle tarjouslomakkeelle ja toimittamaan suljetussa kirjekuoressa viimeistään perjantaihin 29.12.2017 klo 12 mennessä osoitteella: Vaalan kunta, kunnanhallitus, Vaalantie 14, 91700 Vaala. Tarjouslomakkeen voi myös tulostaa Vaalan kunnan www-sivuilta www.vaala.fi tai se voidaan pyydettäessä lähettää postitse tai sähköpostilla.

Tarjouspyynnön liitteenä on esitettävä liiketoimintasuunnitelma. Lisäksi vuokravaihtoehdossa tulee esittää yrityksen tilinpäätöstiedot kolmelta aikaisemmalta vuodelta, mikäli vuokraajana on olemassa oleva yritys. Suunnitelmia käsitellään luottamuksellisesti, eikä niiden tietoja anneta julkisuteen. Tiloihin suunniteltu toiminta otetaan huomioon tarjouksia vertailtaessa.

Vaalan kunta pidättää oikeuden hyväksyä tai hylätä kaikki tarjoukset. Lisätiedot ja esittelyn sopiminen: Tytti Määttä, Vaalan kunnanjohtaja, tytti.maatta@vaala.fi, p. 0400 855920 tai hallintojohtaja Ari Niskanen, ari.niskanen@vaala.fi, p. 0400855924, asiakirjapyynnöt Arja Aaltonen, palvelusihteeri, arja.aaltonen@vaala.fi, p. 0400 855917.

« Takaisin