20.10.2017
Vaala kutsuu yrittäjien iltaan!

Vaalan yrittäjien illan teemana on tänä vuonna yrittäjätarinat meillä ja muualla. Illan ohjelma ottaa monipuolisesti huomioon eri alojen yrittäjät - tilaisuus onkin tarkoitettu kaikille yrittäjänä toimiville tai yrittäjyydestä kiinnostuneille. Myös median edustajat ovat tervetulleita tapahtumaan!

Yrittäjien illan juontaa Vetoa Vaalaan -hankkeen projektipäällikkö Satu Himanen. Illan pääpuhuja on Suomen kuuluisin K-kauppias, Sampo Kaulanen. Ilta järjestetään 30.10. klo 15.30 – 20.00 Vaalan koulukeskuksessa.

”Varsinkin pienellä paikkakunnalla yrittäjät saattavat tuntea itsensä yksinäisiksi. Moni yrittäjä ajattelee helposti, että omat haasteet ovat ainutlaatuisia, eikä kukaan muu koe samoin. Todellisuudessa monissa yrittäjätarinoissa on paljon yhtäläisyyksiä”, Vaalan Juustolan toimitusjohtaja Pirkko Suhonen toteaa. ”Onkin äärimmäisen tärkeää, että yrittäjät voivat jakaa omia kokemuksiaan – kertoa, miten huonoista vaiheista on selvitty sekä miten hyvistä ajoista on hyödytty ja miten ne ovat auttaneet yrittäjäuralla eteenpäin. Yrittäjätarinoilla on voimaannuttava vaikutus. Lisäksi ne luovat yrittäjähenkeä, yhteenkuuluvuutta ja auttavat jaksamaan arjessa - aivan vähästä ei kannata antaa periksi!”

Myös kunnan ja yrittäjien yhteistyö on tärkeää ja siitä on hyötyä molemmille osapuolille. Vaalassa kunnanjohtaja Tytti Määttä on toiminut viime vuodet paikallisena linkkinä yritysten ja verkostojen välillä. Tytti Määttä kommentoi: ”Teemme hyvää yhteistyötä Vaalan yrittäjien ja MTK Vaalan kanssa monissa asioissa. Järjestöt ovat edustettuina kunnan elinkeinotiimissä ja muissa yhteistyöelimissä. Yrityksen kehittämiseen ja perustamiseen tarjoamme apua yhteistyöverkostojemme kautta.”

Illan aikana jaetaan Vaalan Yrittäjien ja Lions Club Vaalan yhteinen Vuoden Yrittäjä –palkinto jollekin vaalalaiselle yrittäjälle. Se on tunnustus ennakkoluulottomuudesta ja rohkeudesta yrittäjänä. Lisäksi palkinnolla korostetaan hyvää työtä Vaalan ja vaalalaisten hyväksi.

Tilaisuudessa on iltapalabuffet, musiikkia ja mahdollisuus verkostoitumiseen. Samalla voi kierrellä erilaisilla esittelypisteillä, joissa asiantuntijat vastaavat muun muassa rahoituspalveluihin, yritys- ja investointitukiin ja sukupolven vaihdokseen liittyviin kysymyksiin. Tilaisuuden järjestävät Vaalan kunta, MTK Vaala sekä Vaalan Yrittäjät ry.

Tilaisuuden kutsu löytyy sivun alareunasta liitetiedostona. Tilaisuuteen tulee ilmoittautua sähköisesti tämän linkin kautta viimeistään 21.10. tai vaihtoehtoisesti sähköpostitse tai puhelimitse palvelusihteeri Arja Aaltoselle, arja.aaltonen@vaala.fi tai p. 0400 855 917.

 

Lisätietoja:

Vaalan kunnanjohtaja Tytti Määttä p. 0400 855 920

Vaalan yrittäjäyhdistyksen puheenjohtaja, Pirkko Suhonen, p. 0400 393 494

 

« Takaisin