15.08.2017
Vaalan kunta pyytää tarjouksia Ruununkartanon pienhotelli- ja ravintoalarakennuksen vuokraamisesta tai ostamisesta

Vaalan kunta pyytää tarjouksia Säräisniemen vanhassa kuntakeskuksessa (Säräisniementie 250) keskeisel-lä, mutta rauhallisella ja viihtyisällä paikalla sijaitsevan Ruununkartanon vuokraamisesta tai ostamisesta matkailualan tms. yritystoiminnan käyttöön. Ruununkartano on kivirakenteinen kaksikerroksinen kellaril-linen, alkujaan vanhainkotina toiminut rakennus, jota kunta on 2000-luvun alusta alkaen vuokrannut ma-joitus- ja ravitsemusalan yritystoimintaan.

Ruununkartanon pinta-ala on noin 1 800 m². Rakennuksessa on keskuslämmitys, jossa polttoaineena on kevyt polttoöljy. Ruununkartanossa on noin 50 majoituspaikkaa kahden hengen huoneissa ja noin 80-100 paikkainen ravintolasali keittiötiloineen. Kellarikerroksessa on saunaosasto sekä tilaa esimerkiksi ohjelma-palveluyrityksen välineille. Rakennus vuokrataan tai myydään sopimuksen mukaan osittain kalustettuna tai ilman kalusteita. Ruununkartano on rakennusteknisesti kohtuullisen hyväkuntoinen, mutta kaipaa osin pintaremonttia. Vesikatto on uusittu.

Tarjoukset pyydetään laatimaan Vaalan kunnan keskustoimistosta saatavalle tarjouslomakkeelle ja toimit-tamaan suljetussa kirjekuoressa viimeistään perjantaina 15.9.2017 klo 12 mennessä osoitteella: Vaalan kunta, kunnanhallitus, Vaalantie 14, 91700 Vaala. Tarjouslomakkeen voi myös tulostaa Vaalan kunnan www- sivuilta www.vaala.fi tai se voidaan pyydettäessä lähettää postitse tai sähköpostilla.
Tarjouspyynnön liitteenä on esitettävä liiketoimintasuunnitelma. Lisäksi vuokravaihtoehdossa tulee esit-tää yrityksen tilinpäätöstiedot kolmelta aikaisemmalta vuodelta, mikäli vuokraajana on olemassa oleva yritys. Suunnitelmia käsitellään luottamuksellisesti, eikä niiden tietoja anneta julkisuteen. Tiloihin suunni-teltu toiminta otetaan huomioon tarjouksia vertailtaessa.

Vaalan kunta pidättää oikeuden hyväksyä tai hylätä kaikki tarjoukset. Lisätiedot ja esittelyn sopiminen: Tytti Määttä, Vaalan kunnanjohtaja, tytti.maatta@vaala.fi, 0400-855920, asiakirjapyynnöt Arja Aaltonen, palvelusihteeri, arja.aaltonen@vaala.fi, 0400-855917

« Takaisin