28.07.2017
Kuntalainen, muistathan vastata hyvinvointikyselyyn!

Hyvinvointikysely on ollut vastattavissa tänään tasan neljä viikkoa.

Iso kiitos kaikille jo tähän mennessä vastanneille. Olette jakaneet arvokasta tietoa koetusta hyvinvoinnista Vaalan kunnassa. Vielä kuitenkin ehtii vastaamaan!

Kyselyyn voi vastata joko sähköisesti tai paperisella lomakkeella. Lomakeversiot ovat saatavissa kunnan kirjastolta ja ensi viikosta 1.8. alkaen kunnantalolta. Lomakkeet ovat palautettavissa kirjastossa sijaitsevaan palautelaatikkoon, kunnantalon palautelaatikkoon tai kunnan postilaatikkoon.

Sähköiseen versioon pääset tästä !

Vinkkinä: Jos kesken kyselyn täyttämisen tulee muuta tekemistä tai taulukot alkavat vilisemään silmissä, on mahdollista jättää kysely auki selaimelle (sähköinen versio), jolloin siihen voi palata uudestaan takaisin. Lomakeversion voi jättää vaikka keittiönpöydälle lepäämään siksi aikaa, kun on taas aikaa palata lomakkeen ja kysymysten pariin. Tee niin kuin parhaaksi näet, mutta vastaathan kuitenkin!

Kysely on samanmoinen kuin vuonna 2011 lähetetty kysely. Silloin hyvinvointikysely lähetettiin postitse noin 800:lle Vaalalaiselle ja vastauksia kerääntyi yhteensä 325 kappaletta. Yritetään päästä samoihin lukemiin!

Vastaa, vaikuta ja rakenna entistä parempaa Vaalaa!

Hyvinvointikyselystä on tiedotettu kunnan nettisivujen lisäksi Facebookissa & Tervareitti -lehdessä.

 

« Takaisin