27.06.2017
Vaala kutsuu kokeilemaan: Pop Up Hub Oulujärvi 17.8. ja MegaHoffice 18.8.

Elokuussa Oulujärven upeisiin maisemiin nousee jo toisen kerran tänä vuonna kahden päivän ajaksi uudenlainen yhteisöllinen työtila, Pop Up Hub Oulujärvi. Työtilalla testataan muun muassa hub-konseptin soveltuvuutta maaseudulle.

Hub tarjoaa osallistujille mahdollisuuden verkostoitua muiden alojen asiantuntijoiden kanssa, avartaa ajatteluaan ja oppia uutta. Kokeilun kautta selvitetään, olisiko Vaalassa tarvetta pysyvälle hubille.

Torstaina kävijät saavat vinkkejä työhyvinvointiin, ravintoon ja liikuntaan. Personal trainer Hanna Karppinen luoennoi tilaisuudessa aiheella Energiaa etätyöhön - liike ja ravitsemus työn rytmittäjänä.

-Kutsun sinut mukaan kokeilemaan. Ota ilo irti Oulujärven maisemista isommalla porukalla ja lähde työyhteisösi tai yrityksesi voimin HUBiin. Luova ympäristö voi saada ajatukset liikkeelle uudella tavalla, kunnanjohtaja Tytti Määttä vinkkaa.

Perjantaina hubin osallistujat pääsevät osallistumaan MegaHofficeen. Termi hoffice tulee sanoista home ja office ja sen toiminta-ajatus on yksinkertainen: tavallisesti yksin työtä tekevät kokoontuvat työskentelemään jonkun kotiin. Päivä on aikataulutettu ja tehokas. Tällä kertaa Hoffice toteutetaan Ruununhelmessä.

-Viime maaliskuun kokemukset olivat todella rohkaisevia. Toteutimme pienen testiryhmän voimin Hoffice-koeajon. Nyt kokoamme hoffice-yhteisöä Vaalaan, Määttä kertoo.

Pop Up Hub Oulujärvi on yhteisöllinen etätyöpiste, johon kuka tahansa voi ilmoittautua työskentelemään, verkostoitumaan ja avartamaan ajatteluaan. Järjestämme tarpeen mukaan kokouspalvelukokeiluja yhteistyössä yritysten kanssa. Tapahtumaan osallistujien kesken arvotaan unelmien etätyöpiste, jonka arvo on noin 500 euroa. Unelmien etätyöpisteen kokoaa Withallmylove sisustubloggri Jenna Leinonen.

Tapahtuma on osa Vaalan kunnan Oulujärvi Leaderin rahoittamaa Vetoa Vaalaan –hanketta. Hankkeen yhtenä tavoitteena on oppia kokeilemalla uutta sekä saada työvoiman murroksesta uutta imua Vaalaan.

Lämpimästi tervetuloa kokeilemaan kanssamme!

Lisätietoja hubista:

Tytti Määttä, Vaalan kunnanjohtaja, tytti.maatta@vaala.fi, p. 0400-855 920

Satu Himanen, Vetoa Vaalaan –hanke, satu.himanen@vaala.fi, p. 0400 855 901

Tutustu ohjelmaan tästä!

Ilmoittaudu mukaan tästä! 

Lue maaseudun tulevaisuuden juttu Hofficesta tästä! 

« Takaisin