16.06.2017
Työvalmentaja

TYÖVALMENTAJA VAALAN TYÖPAJALLE

Etsimme työvalmentajaa määräaikaiseen tehtävään ajalle 1.8.2017-31.3.2020.
Työvalmentajan työpanoksesta 50 % kohdistuu ”Työkykyä ja hyvinvointia luonnosta” –hankkeelle (ESR) ja 50 % Vaalan kunnan työpajan toimintaan.

Hankkeen tavoitteena on työelämän ulkopuolella olevien työ- ja toimintakyvyn parantaminen. Toiminnassa tullaan hyödyntämään Vaalan paikallisia vahvuuksia mm. luontoa, kulttuuriympäristöä, lähipalveluja ja yrityksiä. Vaalan työpaja on ns. seinätön paja, jossa autetaan pitkäaikaistyöttömiä työllistymään ja toteutetaan mm. kuntouttavaa työtoimintaa monipuolisesti.

Työvalmentajan tehtävänä on yhteistyössä hankekoordinaattorin ja työllistämistiimin kanssa kehittää projektisuunnitelman mukaista toimintaa. Työvalmentajan vastuulla on hankkeeseen osallistuvien ryhmä- ja yksilöohjaus sekä työpajan asiakasohjaus ja toiminnan järjestäminen. Palkattavalta työvalmentajalta edellytetään ohjauksellista ja motivoivaa työotetta, arkielämän- ja kädentaitoja, luovuutta sekä ohjausmenetelmien hallintaa ryhmä- ja yksilötyössä. Luonto-osaaminen on eduksi tehtävän hoitamisessa.

Työvalmentajalla tulee olla soveltuva koulutus esim. sosiaali-, terveys- tai luonnonvara-alalta sekä työkokemusta ryhmäohjauksesta.

Palkkaus 2.200 €/kk (KVTES).

Hakukaika 3.7. klo 16 mennessä.

Tehtävässä aloitettava mielellään 1.8.2017.

Tiedustelut: Vapaa-aikajohtaja Sinikka Rantalankila, puh. 040 5840164 tai sähköpostilla sinikka.rantalankila(at)vaala.fi

Hakemukset sähköisesti www.kuntarekry.fi Työavain (144688)

« Takaisin