31.05.2017
Vaalan aarteet esillä kauppakeskus Valkeassa 1.6.

Monipuolinen Vaala tarjoaa laajasti erilaisia työ-, yrittämis- ja asumismahdollisuuksia. Vapaa-ajan viettoon Vaalasta löytyy sekä lepoa ja luonnonrauhaa että tekemistä ja tapahtumia. Alueella on myös mukavia käyntikohteita ja luonnonkauniita tontteja ympärivuotiseenkin asumiseen. Vaalan kunta esittelee näitä ”Vaalan aarteita” keskellä oululaisten arkea kauppakeskus Valkeassa torstaina 1.6. klo 12.30 - 17.30.

Paikalla Vaalan tarjoamista mahdollisuuksista ovat kertomassa muiden muassa Vaalan kunnanjohtaja ja vapaa-ajan asukkaiden edustaja. Tilaisuudessa on mukana myös Vaalan Betoni, joka hakee uusia työntekijöitä tehtaalleen. Lisäksi Vaalan oma maskotti, Valentino-lokki, pistäytyy paikalla tasatunnein. 

”Olemme huomanneet, miten vähän tietoa kaupunkilaisilla työtä etsivillä ihmisillä on maaseudun työn ja yrittämisen mahdollisuuksista. Haluamme nyt kokeilla, miten voimme tavoittaa oululaisia keskellä heidän arkeaan”, kunnanjohtaja Tytti Määttä toteaa. ”Tapahtuman tavoitteena on myös auttaa Vaalan yrityksiä rekrytoinnissa. Maaseudulla on pulaa osaavasta työvoimasta, joten onnistuneet rekrytoinnit auttavat yrityksiä edelleen menestymään ja kehittämään toimintaansa”.

Vaalan aarteiden esittely Valkeassa on osa Vetoa Vaalaan -hanketta, jonka tavoitteena on saada kuntaan uusia asukkaita, osaavaa työvoimaa ja yrityksiä.  Hankkeessa kehitetään myös rekrytointimarkkinointia yhdessä yrittäjien kanssa. Vetoa Vaalaan -hanke rahoitetaan Oulujärvi Leader -ohjelmasta.

« Takaisin