20.04.2017
Korkeakouluharjoittelija

Korkeakouluharjoittelija

Työn kuvaus

Vaalan kunta on vireä ja yhteisöllinen Oulujärven kunta Kainuun ja Pohjois-Pohjanmaan maakuntien rajalla. Viime vuosina olemme uudistuneet rohkeasti ja haemme nyt korkeakouluharjoittelijaa mukaan kokoamaan tietoa osaksi kunnan uutta strategiaa ja hyvinvointikertomusta.

Harjoittelijan käytännön tehtävänä on uusia vuonna 2011 tehty kuntalaisten hyvinvointikysely. Hyvinvointikyselyn tuloksia hyödynnetään kunnan laajan hyvinvointikertomuksen laadinnassa. Lisäksi harjoittelija laatii ja toteuttaa kunnanjohtajan johdolla kyselyn henkilöstölle ja kuntalaisille kunnan strategiaan liittyen. Tarjolla olevat työtehtävät ovat hyvin monipuolisia, vaihtelevia ja edellyttävät kykyä suurten kokonaisuuksien hahmottamiseen. Työtehtäväsi voivat sisältää myös viestintää ja muita käytännön työtehtäviä kunnan keskushallinnossa.

Harjoittelun myötä harjoittelija oppii työskentelemään moniammatillisessa asiantuntijaorganisaatiossa, pääsee tutustumaan tavoitteisiin pohjautuvaan, itsenäiseen työskentelytapaan sekä perehtyy julkisen sektorin toimintaympäristöön kehittäjän ja strategisen johtamisen näkökulmasta. Tärkeimmät työskentelykumppanit ovat kunnanjohtaja, hallintosihteeri ja vapaa-aikajohtaja.

Vaalan kunta sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Oulun ja Kajaanin välillä. Toivomme harjoittelijalta: - Ennakkoluulottomuutta, itseohjautuvuutta ja kiinnostusta kehittämistoimintaa kohtaan - Vuorovaikutustaitoja, yhteistyökykyä, tiedonhakutaitoja sekä kykyä selkeään & monipuoliseen suulliseen ja kirjalliseen viestintään - Paikka sopii hyvin esimerkiksi loppuvaiheen hallintotieteiden, yhteiskuntatieteiden tai viestinnän opiskelijalle

Kunta maksaa harjoittelijalle palkkaa 1600,00 euroa/kk, edellytyksenä on oppilaitoksen myöntämä harjoittelutuki. Toivottava harjoitteluajankohta: 3 kk, touko-elokuu 2017, tai sopimuksen mukaan.

Hakemukset pyydetään jättämään 28.4. klo 16.00 kuntarekryn kautta , työavain136908 . Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Lisätietoja Vaalan kunnanjohtaja Tytti Määttä, 0400-855920

« Takaisin