07.04.2017
Oulunkaaren Kantama -hanke tiedottaa

Kaikille avoin opintomatka Helsinkiin 22.-24.4.

Oulunkaaren Kantama-hanke järjestää opintomatkan Helsinkiin 22.-24.4.  Matkalle ovat tervetulleita kaikki kädentaidoista tai yrittäjyydestä kiinnostuneet. Ohjelmaan voi osallistua vapaasti mielenkiinnon mukaan. 

Lähtö Helsinkiin on lauantai-iltana 22.4. lähtevällä yöjunalla ja matka taittuu mukavasti makuuvaunuissa. Sunnuntaina 23.4. ohjelmassa on Helsingin Messukeskuksen Kädentaito-messut. Samaan aikaan Messukeskuksessa järjestetään myös Lapsimessut, Model Expo, Outlet Expo ja Eläinystävä -tapahtumat. Sunnuntaiyön majoitus on Helsingin keskustassa sijaitsevassa Cumulus Kaisaniemi -hotellissa.

Maanantaina on mahdollisuus vierailla muun muassa Taito Shop Helskyssä, jonne voi tarjota myös omia tuotteitaan myyntiin. Paikallisiin nuoriin käsityöyrittäjiin voi tutustua Kaapelitehtaalla. Lopuksi voi vierailla hankeryhmän mukana Aarikka Oy:ssä, jossa yritysesittelyn päätteeksi voi tehdä ostoksia Aarikan tehtaanmyymälässä.  Paluu takaisin on maanantai-iltana junalla.  Matkan hinta 170 e sisältää alvin, pääsymaksut, hotelliyöpymisen kahden hengen huoneessa ja kulkemisen Helsingissä.

Lisätietoja:  Ulla Lehtinen, ulla.lehtinen@oulukaari.com, 040 660 5828

facebook.com/kantamahanke 

« Takaisin