20.01.2017
Pop Up Hub Oulujärvi Kinos 16.-17.3. - ilmoittaudu mukaan!

Vaala testaa hubia ja hofficea:
Pop Up Hub Oulujärvi Kinos etsii imua kuntaan työelämän murroksesta

Oulujärven upeisiin rantamaisemiin nousee maaliskuussa kahden päivän ajaksi uudenlainen yhteisöllinen työtila, Pop Up Hub Oulujärvi Kinos, jolla testataan muun muassa hub-konseptin soveltuvuutta maaseudulle.  

POP UP HUB OULUJÄRVI KINOS
Paikka: Ravintola Ruununhelmi, Säräisniemi, Vaala
Aika: 16.-17.3. 2017

- Vaalan kunta haluaa hyödyntää työelämän murroksen ja kehittyneiden tietoliikenneyhteyksien mahdollistamat pai­kas­ta riip­pu­mat­to­mat työmarkkinat, sanoo kunnanjohtaja Tytti Määttä. Pop Up Hub Oulujärvi Kinos on uudenlainen etätyöpiste, johon kuka tahansa voi ilmoittautua työskentelemään, verkostoitumaan ja avartamaan ajatteluaan.

Kokeilun kautta selvitetään, onko pysyvälle hubille tarvetta ja voisiko se lisätä vapaa-ajanasukkaiden viipymää alueella, luoda uutta työtä ja mahdollistaa etä- ja monipaikkatyön tekemisen nykyistä paremmin. Kinos kasaa yhteen mm. yrittäjiä ja yrittäjiksi aikovia, reissu- ja etätyöläisiä, freelancereita, lopputyöntekijöitä, maaseudun kehittäjiä, aluekehittäjiä sekä nykyiseen työhönsä vaihtelua kaipaavia.

Tutustu Hubin ohjelmaan uutisen alareunassa ja ilmoittaudu rohkeasti mukaan kokeilemaan kanssamme!

Ilmoittautumislomake: https://fi.surveymonkey.com/r/kinos 
Ilmoittaudu viimeistään 22.2.

Pop Up Hub Oulujärvi Kinos on Vaalan kunnan Vetoa Vaalaan –hankkeseen liittyvä kokeilu. Kaksivuotinen Vetoa Vaalaan –kehittämishanke saa rahoituksensa Oulujärvi Leaderin kautta Euroopan Maaseuturahastosta. Hankkeella tavoitellaan on entistä vetovoimaisempaa Vaalan kuntaa.

LISÄTIETOJA HUBISTA: Satu Himanen, Vetoa Vaalaan –hanke, p. 0400 855 901, satu.himanen@vaala.fi

 

« Takaisin