05.12.2016
Myytävänä/vuokrattavana pienhotelli ja ravintolatilat/Tarjousten jättöaikaa jatkettu

Päivitetty 5.12.2016

Tarjousten jättöaikaa jatkettu 31.1.2017 klo 16 saakka

Vaalan kunta pyytää tarjouksia Säräisniemen vanhassa kuntakeskuksessa (Säräisniementie 250) keskeisellä, mutta rauhallisella ja viihtyisällä paikalla sijaitsevan Ruununkartanon vuokraamisesta tai ostamisesta matkailualan tms. yritystoiminnan käyttöön.

Ruunukartano on kivirakenteinen kaksikerroksinen kellarillinen, alkujaan vanhainkotina toiminut rakennus, jota kunta on 2000 luvun alusta alkaen vuokrannut majoitus- ja ravitsemusalan yritystoimintaan. Rakennuksen pinta-ala on noin 1 800 m². Rakennuksessa on keskuslämmitys, jossa polttoaineena on kevyt polttoöljy. Ruununkartanossa on noin 50 majoituspaikkaa kahden hengen huo-neissa ja noin 80-100 paikkainen ravintolasali keittiötiloineen. Kellarikerroksessa on saunaosasto sekä tilaa esimerkiksi ohjelmapalveluyrityksen välineille. Rakennus vuokrataan tai myydään sopimuksen mukaan osittain kalustettuna tai ilman kalusteita. Ruununkartano on rakennusteknisesti kohtuullisen hyväkuntoinen, mutta kaipaa osin pintaremonttia. Vesikatto on uusittu.

Tarjoukset pyydetään laatimaan Vaalan kunnan keskustoimistosta saatavalle tarjouslomakkeelle ja toimittamaan suljetussa kirjekuoressa viimeistään tiistaina 31.1.2017 klo 16 mennessä osoitteella: Vaalan kunta, kunnanhallitus, Vaalantie 14, 91700 Vaala. Tarjouslomakkeen voi myös tulostaa Vaalan kunnan www- sivuilta www.vaala.fi tai se voidaan pyydettäessä lähettää postitse tai sähköpostilla.

Tarjouspyynnön liitteenä on esitettävä liiketoimintasuunnitelma. Lisäksi vuokravaihtoehdossa tulee

esittää yrityksen tilinpäätöstiedot kolmelta aikaisemmalta vuodelta, mikäli vuokraajana on olemassa

oleva yritys. Suunnitelmia käsitellään luottamuksellisesti, eikä niiden tietoja anneta julkisuteen.

Tiloihin suunniteltu toiminta otetaan huomioon tarjouksia vertailtaessa.

Vaalan kunta pidättää oikeuden hyväksyä tai hylätä kaikki tarjoukset.

Lisätiedot ja esittelyn sopiminen: Tytti Määttä, Vaalan kunnanjohtaja, tytti.maatta@vaala.fi, 0400- 855920, asiakirjapyynnöt Arja Aaltonen, palvelusihteeri, arja.aaltonen@vaala.fi, 0400-855917

Vaalan kunnanhallitus

 

« Takaisin