21.09.2016
Kantama-hankkeen kysely yrittäjille

Kysely ulkomaankaupasta, markkinoista ja messuista kiinnostuneille

Oletko kiinnostunut tuotteidesi myymisestä kotimaisissa tai ulkomaisissa markkinatapahtumissa tai ulkomaankaupasta yleensä? 

Alla olevaan kyselyyn vastaaminen vie muutaman minuutin. Kaikkien yhteystietonsa jättäneiden kesken arvotaan Haglöfsin reppu (arvo noin 80 e). Vastaa viimeistään 12.10. Linkkiä voi vapaasti jakaa eteenpäin aiheesta kiinnostuneille.

https://www.webropolsurveys.com/S/8A8DAEE371FF7DBD.par

Oulunkaaren Kantama-hanke opastaa yrityksiä kotimaisiin ja ulkomaisiin markkinatapahtumiin osallistumisessa. Hanke on tarkoitettu erityisesti Oulunkaaren ja lähialueiden pienille elintarvike-, käsityö- ja luonnontuotealan yrityksille. Toimintaan voivat osallistua myös maaseutuyrittäjät, yritysten toimintaa tukevat yksityiset ja julkiset organisaatiot sekä yritystoimintaa suunnittelevat.

Hankkeen aikana yrittäjille järjestetään opintomatkoja. Matkoilla yrittäjät tutustuvat markkinatapahtumien lisäksi paikallisiin yrittäjäorganisaatioihin ja tapahtumajärjestäjiin sekä voivat esitellä tuotteitaan ja kerätä palautetta niistä. Samalla yrittäjät pääsevät avaamaan yhteistyötä potentiaalisten yhteistyökumppaneiden kanssa. Tavoite on, että kohdemaan yritykset voisivat edustaa suomalaisia tuotteita paikallisilla markkinoilla ja vastaavasti suomalaiset yritykset myisivät ulkomaisten pienyritysten tuotteita Suomessa.

Opintomatkoilla kerättyä tietoa jaetaan muille paikallisille yrittäjille, jotta kaikille asiasta kiinnostuneille yrittäjille syntyy käsitys, kuinka myynti tapahtuu, millaisia tuotteita tulee tarjota ja miten viestiä yrityksen tuotteista ja imagosta.

Lisätietoa hankkeesta: facebook.com/kantamahanke

hankkeen projektipäällikkö Ulla Lehtinen, ulla.lehtinen@oulunkaari.com, 040 660 5828

hankkeen viestintäasiantuntija Riitta Muhonen, riitta.muhonen@oulunkaari.com, 08 5875 6116

« Takaisin