16.09.2016
Vaala esittäytyy MegaMatchmaking –rekrytointitapahtumassa Oulussa 28.9.

Töihin Vaalaan? - Tule tutustumaan MegaMatchmaking -rekrytapahtumaan 28.9.

Vaala osallistuu Oulussa järjestettävään MegaMatchmaking –rekrytointitapahtumaan keskiviikkona 28.9. Tule tapaamaan kunnan, muiden rekrytoivien organisaatioiden ja yritysten edustajia ja kuulemaan Vaalan tarjoamista työllistymis- ja yrittämismahdollisuuksista Oulun kaupunginteatterille (Kaarlenväylä 2) klo 9-14.

Päivän aikana esitellään Vaalaa työteon ja yrittämisen paikkana nyt ja tulevaisuudessa: työ-, harjoittelu- ja kesätyöpaikkoja sekä vapaita yritystiloja ja tulevaisuuden näkymiä. Kunnan edustajien lisäksi Vaalan ständillä ovat mukana Oulunkaaren kuntayhtymä, Pelson vankila, Vaalan Juustola ja WB-Betoni. Lisäksi haussa on osaajia myös mm. kampaamoalalle.

MegaMatchmaking on kaikkien alojen rekrytointitapahtuma, joka kerää yhteen Pohjois-Suomen rekrytoijat ja työnhakijat. Järjestäjän mukaan edellinen tilaisuus houkutteli paikalle 45 yritystä ja yli 1200 osaajaa. Tapahtuman järjestävät Yritystakomo, Pohjois-Pohjanmaan TE-toimisto, Työvoiman liikkuvuus Euroopassa –hanke (Eures ESR), Euroopan globalisaatiorahaston hanke EGR, Oulun kaupungin työllisyyspalvelujen Työllisyyspalvelut – hanke (ESR), Oulun kaupunkiseutu ja Nuorten työllisyyspalveluiden kehittämishanke (ESR).

Kokeiluluontoinen osallistuminen MegaMatchmaking-tapahtumaan on osa kunnan Vetoa Vaalaan –hanketta, jonka yhtenä tavoitteena on helpottaa Vaalan yritysten ja julkisen sektorin rekrytoinnin haasteita. Kokeilulla selvitetään, voisivatko tämän tyyppiset tapahtumat olla toimiva resepti sopivien osaajien löytämiseksi Vaalaan jatkossa. Vetoa Vaalaan -hanketta rahoittaa Euroopan Maaseuturahastosta Oulujärvi Leader ry.

Lisätietoja: Satu Himanen / Vetoa Vaalaan -hanke, p. 0400 855 901, satu.himanen@vaala.fi

Tapahtuman verkkosivut: http://www.duunaamo.fi/megamatchmaking-28.9.2016.html

 

 

« Takaisin