04.08.2016
Oulunkaaren tiedote/ Terveyspalvelujohtaja

Jyri Moilanen aloitti terveyspalvelujohtajana

Oulunsalolainen Jyri Moilanen on aloittanut elokuun alussa Oulunkaaren vs terveyspalvelujohtajana. Entinen terveyspalvelujohtaja Tuula Saukkonen siirtyy Oulunkaaren ylilääkäriksi H. Tapio Hanhelan jäädessä virallisesti eläkkeelle syyskuun alusta lähtien.

Moilanen on työskennellyt Attendo Terveyspalveluiden palveluksessa Pohjois-Suomen vastuulääkärinä, vastuualuejohtajana sekä viimeksi terveydenhuollon palvelujen johtajana. Lisäksi Moilanen on työskennellyt asiakastyössä muun muassa OYS:ssa. Hän on väitellyt tohtoriksi toukokuussa.

Terveyspalvelujohtaja vastaa terveyspalvelujen tehokkaasta ja tulosvastuullisesta tuotannosta ja toimii myös johtavana lääkärinä ja Oulunkaaren noin kolmenkymmenen lääkärin esimiehenä. Hän vastaa siitä, että terveyspal­velut tuotetaan yhdenmukaisin toimintaperiaattein kaikissa Oulunkaaren kunnissa, kuntien kanssa sovittujen tavoitteiden mukaisesti. Hän vastaa myös yhteistyöstä muiden palvelualojen, viranomaisten ja kol­mannen sektorin toimijoiden kanssa.

- Oulunkaaresta ja alueen kuntien terveyspalveluista olen kuullut vain positiivisia asioita, ja tehtävään tartunkin suurella innolla ja kovasti motivoituneena, Moilanen kertoo.

Yhteystiedot:

vs terveyspalvelujohtaja Jyri Moilanen

jyri.moilanen@oulunkaari.com

040 960 1891

« Takaisin