10.05.2016
Oulunkaaren ylilääkäriksi Tuula Saukkonen

Oulunkaaren ylilääkäriksi nykyinen terveyspalvelujohtaja Tuula Saukkonen

Ylilääkäri H. Tapio Hanhela jää eläkkeelle syyskuun alusta lähtien. Hänen tilalleen Oulunkaaren ylilääkäriksi on valittu Oulunkaarella nykyään terveyspalvelujohtajana työskentelevä Tuula Saukkonen.

Oululainen Saukkonen on yleislääketieteen erikoislääkäri ja lääketieteen tohtori. Hän on työskennellyt Oulunkaaren terveyspalvelujohtajana vuodesta 2012 ja sitä ennen muun muassa vastaavana lääkärinä Myllyojan terveysasemalla sekä vastaavana työterveyslääkärinä sote- ja kasvutiimissä Oulun Työterveydessä. Lisäksi Saukkonen on työskennellyt Oulun yliopistolla tutkijana ja opettajana.

Kuntayhtymässä sosiaali- ja terveyspalvelujen järjestäminen ja tuottaminen on eriytetty. Ylilääkäri toimii terveydenhuollon asiantuntijana Oulunkaaren ja jäsenkuntien välisessä yhteistyössä. Kuntien tahto palvelujen laadusta ja määrästä sovitetaan yhteen kuntien antamien resurssien kanssa vuosittaisissa kuntaneuvotteluissa. Ylilääkäri siis vastaa terveyspalvelujen järjestämisestä ja terveyspalvelujohtaja niiden tuottamisesta. Terveyspalvelujohtaja toimii myös kuntayhtymän johtavana lääkärinä.

Lisätietoja: kuntayhtymän johtaja Leena Pimperi-Koivisto, 08 5875 6123, leena.pimperi-koivisto@oulunkaari.com

 

« Takaisin