23.03.2016
Koululaisten kesätyöpaikat 2016

NUORTEN KESÄTYÖPAIKAT 2016

Vaalan kunnan kesätyöllistäminen koskee Vaalassa kirjoilla olevia, vuosina 2000-1998 syntyneitä eli 9 lk:n päättäneitä sekä toisen asteen 1. ja 2. vuoden opiskelijoita. Vaalan kunta palkkaa nuoria omiin tehtäviinsä ja myöntää kesätyöseteleitä. Kesätöitä tai tukea myönnetään yksi kahden viikon jakso/nuori tai yksi seteli/nuori.

KUNNAN KESÄTYÖPAIKAT

Kukin työntekijä palkataan yhdelle 2 viikon työllistämisjaksolle, työaika on 6 h/päivä ja palkka 270 €/jakso ja 18 vuotta täyttäneille 300 €/jakso. Kunnan työpaikkoihin haetaan oheisella lomakkeella, jota saa myös kunnanvirastosta tai kunnan kotisivulta.

Kunnan kesätyöpaikkoja on eri työkohteissa, joiden työnkuvaukset on ohessa sekä saatavilla myös vapaa-aikatoimistolla, Ampparilla ja kunnanvirastolla. (Huom! tähän tehty pieniä korjauksia)

Hakemukset kunnan kesätöihin on jätettävä viimeistään 30.4.2016 kunnanvirastoon, os. Vaalantie 14, 91700 Vaala. Työntekijävalinnoista ilmoitetaan hakijoille kirjallisesti viikolla 20. Etusijalla ovat nuoret, jotka eivät aiemmin ole olleet kunnan kesätöissä.Lisätietoja sekä apua työhakemuksen täyttämiseen voi tarvittaessa kysyä vapaa-aikaohjaaja Jenna Leinoselta 0400 855 926.

KESÄTYÖSETELI VAALALAISILLE NUORILLE

Kunnan työpaikkojen lisäksi nuori voi hakea töihin myös yrityksiin, yhteisöihin ja yksityistalouksiin. Edellä mainitut ehdot täyttävä nuori voi saada 270 euron kesätyösetelin, jonka työnantaja laskuttaa kunnalta työsuhteen päätyttyä.

Työjakson on kestettävä vähintään 60 tuntia / 2 viikkoa. Työjakso voi olla myös pidempi, kunhan tunnit täyttyvät (esim. ruohonleikkuu koko kesän ajalta). Nuori voidaan työllistää kesätyösetelillä myös vanhempiensa omistamaan yritykseen tai omaan kotiin (vakuutukset ja muut työnantajavelvoitteet on hoidettava). Kesäsetelin voi käyttää myös Vaalan ulkopuolella. Jos saat kunnan kesätyöpaikan, et voi käyttää yrityksiin tarkoitettua kesätyöseteliä.

Nuorelle myönnetään joko kesätyöseteli tai kahden viikon kesätyöjakso kunnan palveluksessa.

Kesätyösetelin voi noutaa 1.-30.5. välisenä aikana. Vaalan 4H-toimistosta (Teollisuustie 2)

toimiston aukioloaikoina. Seteleitä rajoitettu määrä ja niitä myönnetään enintään 2/yritys.

Kunnan kesätyöllistämisen käytännön järjestelyistä ja palkan maksamisesta vastaa Vaalan 4H-yhdistys.

 

 

 

 

« Takaisin