21.01.2015
Ohjaaja kehitysvammaisten asumispalveluihin Vaala

Ohjaaja, asumis-, työ- ja päivätoiminta

 Kehitysvammaisten asumispalvelut

_________________________________________________________________________________

Haku päättyy: 30.01.2015 klo 15.00            Työsuhteen kesto: Vakinainen

                                                                     Työn luonne: Kokoaikatyö

_________________________________________________________________________________

Tehtävän kuvaus

Oulunkaaren kuntayhtymän perhepalveluihin sijoittuvan ohjaajan toistaiseksi voimassa olevan työsuhteen hakuaikaa on jatkettu 30.1.2015 kello 15 asti. Tehtävää 18.12.2014 mennessä hakeneet otetaan huomioon. Työ alkaa helmikuussa 2015 sopimuksen mukaan.

Sijoituspaikka on asumis- ja työ- ja päivätoimintapalvelut, Vaala.

Ohjaaja toimii kehitysvammaisten asumisyksikön henkilöstön lähiesimiehenä ja vastaa yksikön toiminnan suunnittelusta, toteutuksesta, arvioinnista ja kehittämisestä sekä osallistuu asiakastyöhön. Avohuollon palveluohjaus sekä avo- ja tuetun työn ohjaus sisältyvät työnkuvaan.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalihuollon kelpoisuus (272/2005) 6 §:n mukainen tehtävään soveltuva sosiaalialalle suuntaava sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto. Siirtymäsäännös sosiaalihuollon kelpoisuuslaki (272/2005 15 §).

Arvostamme joustavaa työskentelyotetta, kykyä työskennellä itsenäisesti muuttuvissa tilanteissa sekä hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Kokemus työskentelystä erityisryhmien kanssa katsotaan eduksi.

Koeaika on neljä kuukautta. Oulunkaari on savuton työpaikka. Tehtävään valitun on ennen valinnan vahvistamista toimitettava rikosrekisteriote ja hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Työpaikkaa haetaan sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi

Työ alkaa:                                       Helmikuu 2015

Palkkaus:                                        KVTES:n mukaan

Työavain:                                        70744

Työnantajakuvaus

Oulunkaaren kuntayhtymään kuuluvat Ii, Pudasjärvi, Simo, Utajärvi ja Vaala. Olemme tunnettu maaseudun palvelujen kehittäjä Oulun läheisyydessä. Panostamme voimakkaasti uusiin toimintamalleihin ja sähköiseen asiointiin. Organisaatiossamme työskentelee noin 1100 osaajaa.

Lisätiedot

Lisätietoja antaa seudullinen asumispalveluvastaava Satu Turkka, 044 333 4095 , satu.turkka@oulunkaari.com, tai seudullinen vastaava ohjaaja Paavo Virkkunen, 050 395 0345, paavo.virkkunen@oulunkaari.com

« Takaisin