15.12.2014
Työpaikkailmoitus Nuorten työpajan yksilövalmentajan ja kuntouttavan työtoiminnan ohjaaja

Nuorten työpajan yksilövalmentajan ja kuntouttavan työtoiminnan ohjaajan vakituinen toimi

Haemme Vaalaan nuorten työpajan yksilövalmentajan (70%) ja kuntouttavan työtoiminnan ohjaajan (30%) vakituiseen yhdistelmätehtävään osaavaa henkilöä. Työskentelet kiinteässä yhteistyössä Oulunkaaren kuntayhtymän, työ- ja elinkeinotoimistojen, työvoiman palvelukeskuksen,  Kelan, yhdistysten, seurakunnan ja muiden toimijoiden kanssa. Lisäksi osallistut monialaisten työryhmien toimintaan ja teet yhteistyötä koulujen sekä etsivän nuorisotyöntekijän kanssa.

Kuntouttavan työtoiminnan ohjaajana ja yksilövalmentajana tehtäviisi kuuluu asiakkaan luottamuksellinen palvelu- ja lähiohjaus sekä sopivien työtoimintapaikkojen ja työllistymisen tai koulutuksen jatkopolkujen etsiminen. Nuorten työpajan yksilövalmentajana teet työtä 15-29 –vuotiaiden nuorten kanssa.

Edellytämme sinulta soveltuvaa ammatillista peruskoulutusta, monipuolista asiakastyön osaamista, hyviä sosiaalisia taitoja, aloite- ja ideointikykyä sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Monipuolinen työkokemus sekä kokemus asiakkaan ohjauksesta ja tiimityöstä katsotaan eduksi. Eduksi luemme myös toimintaympäristön ja verkostotyön tuntemuksen.

Lisätietoja kunnanjohtaja Tytti Määttä p. 0400 855920

Palkkaus on KVTES:n mukainen.Työ alkaa 2.2.2015. Tehtävässä noudatetaan koeaikaa.

Vastaanotamme hakemukset  5.1.2015 klo 16  mennessä sähköisesti vaala@vaala.fi.

Hakemusten tulee olla perillä hakuajan päättymiseen mennessä.

Valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus (T-todistus) terveydentilastaan ja rikosrekisteriote ennen tehtävän vastaanottamista.

« Takaisin