08.12.2014
Ohjaaja kehitysvammaisten asumispalveluihin, Vaala

Ohjaaja, asumis-, työ- ja päivätoiminta

Kehitysvammaisten asumispalvelut

_________________________________________________________________________________

Haku päättyy: 18.12.2014 15:00

Työsuhteen kesto: Vakinainen

Työn luonne: Kokoaikatyö

_________________________________________________________________________________

Tehtävän kuvaus

Oulunkaaren kuntayhtymän perhepalveluissa on haettavana ohjaajan toistaiseksi voimassa oleva työsuhde. Työ alkaa tammikuussa 2015 sopimuksen mukaan.

Sijoituspaikka on asumis- ja työ- ja päivätoimintapalvelut, Vaala.

Ohjaaja toimii kehitysvammaisten asumisyksikön henkilöstön lähiesimiehenä ja vastaa yksikön toiminnan suunnittelusta, toteutuksesta, arvioinnista ja kehittämisestä sekä osallistuu asiakastyöhön. Avohuollon palveluohjaus sekä avo- ja tuetun työn ohjaus sisältyvät työnkuvaan.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalihuollon kelpoisuus (272/2005) 6 §:n mukainen tehtävään soveltuva sosiaalialalle suuntaava sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto. Siirtymäsäännös sosiaalihuollon kelpoisuuslaki (272/2005 15 §).

Arvostamme joustavaa työskentelyotetta, kykyä työskennellä itsenäisesti muuttuvissa tilanteissa sekä hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Kokemus työskentelystä erityisryhmien kanssa katsotaan eduksi.

Koeaika on neljä kuukautta. Oulunkaari on savuton työpaikka. Tehtävään valitun on ennen valinnan vahvistamista toimitettava rikosrekisteriote ja hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Työpaikkaa haetaan sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi

Työ alkaa:                                       Tammikuu 2015

Palkkaus:                                        KVTES:n mukaan

Työavain:                                        70744

Työnantajakuvaus

Oulunkaaren kuntayhtymään kuuluvat Ii, Pudasjärvi, Simo, Utajärvi ja Vaala. Olemme tunnettu maaseudun palvelujen kehittäjä Oulun läheisyydessä. Panostamme voimakkaasti uusiin toimintamalleihin ja sähköiseen asiointiin. Organisaatiossamme työskentelee noin 1100 osaajaa

Yhteystiedot

Lisätietoja antaa seudullinen asumispalveluvastaava Satu Turkka, 044 333 4095 , satu.turkka@oulunkaari.com, tai seudullinen vastaava ohjaaja Paavo Virkkunen, 050 395 0345, paavo.virkkunen@oulunkaari.com.

« Takaisin