19.11.2014
Yrittäjien ilta 24.11. Vaalan koulukeskuksessa

Yrittäjien ilta 24.11.2014 kello 16–20

Vaalan koulukeskus

Tervetuloa ensimmäistä kertaa järjestettävään yrittäjien iltaan!

Illan aikana kuulemme ajankohtaisia yrittäjyyteen liittyviä puheenvuoroja ja käymme keskustelua maaseudun yrittäjyyden mahdollisuuksista ja haasteista. Illan ohjelma huomioi eri alojen yrittäjät ja kutsu on kaikille yrittäjänä toimiville tai yrittäjyydestä kiinnostuneille. Tule mukaan tapaamaan alueen muita yrittäjiä ja kuulemaan ja keskustelemaan ajankohtaisista aiheista.

Illan aikana voi myös kierrellä erilaisilla esittelypisteillä, joissa asiantuntijat vastaavat muun muassa rahoituspalveluihin, yritys- ja investointitukiin ja sukupolven vaihdokseen liittyviin kysymyksiin. Toimintaansa esittelevät ProAgria, Kainuun maa- ja kotitalousnaiset, Kainuun Ely-keskus, TE-toimisto, MTK Pohjois-Suomi, Rokua Geopark, Vaalan Yrittäjät ry, Oulujärvi Leader, Oulujärven Jättiläiset ry ja Finnvera Oyj.

Iltaan ilmoittaudutaan sähköisesti tämän linkin kautta:

Ilmoittautumiseen

Ilmoittautuminen päättyy 19.11. keskiviikkona. Sähköisen ilmoittautumisen lisäksi voi ilmoittautua sähköpostitse tai puhelimitse hallintosihteeri Lea Karppiselle: lea.karppinen@vaala.fi tai p. 0400-855 954.

Lämpimästi tervetuloa mukaan kaikki alueen yrittäjät ja yrittäjyydestä kiinnostuneet sekä yrittäjien kanssa työskentelevät.

Katso illan ohjelma oheisesta liitteestä.

 

« Takaisin