15.10.2014
Vanhuspalvelujohtaja Oulunkaaren vanhuspalveluihin

Vanhuspalvelujohtaja

Oulunkaaren vanhuspalvelut

_________________________________________________________________________________

Haku päättyy: 6.11.2014 klo 15.00              Työsuhteen kesto: Vakinainen

                                                                     Työn luonne: Kokoaikatyö

_________________________________________________________________________________

Tehtävän kuvaus

Nykyisen viranhaltijan jäädessä eläkkeelle etsimme uutta vanhuspalvelujohtajaa. Virka sijoittuu johonkin jäsenkunnistamme: Iihin, Pudasjärvelle, Simoon, Utajärvelle tai Vaalaan.

Vanhuspalvelujohtajan tehtäviin kuuluu vanhuspalvelujen ydinprosessin kokonaisvaltainen, tehokas ja tulosvastuullinen johtaminen siten, että toiminta toteuttaa vanhuspalveluille asetettua visiota ja strategisia tavoitteita. Vanhuspalvelujohtaja vastaa siitä, että vanhuspalvelut tuotetaan yhdenmukaisin toimintaperiaattein kaikilla yhteistoiminta-alueen palvelualueilla. Hän huolehtii vanhuspalvelujen sisäisen synergian hyödyntämisestä ja yhteistyöstä muiden palvelualojen, viranomaisten ja kolmannen sektorin toimijoiden kanssa.

Lisäksi vanhuspalvelujohtaja toimii palvelualansa seudullisena palvelujohtajana. Hän huolehtii vanhuspalvelujen strategisesta ja operatiivisesta johtamisesta yhdessä alueellisten vastuuhenkilöiden kanssa.

Kelpoisuusvaatimukset: Tehtävään soveltuva ylempi korkeakoulututkinto ja riittävä johtamistaito. Edellytetään kehittävää työotetta ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Lisäksi edellytetään monipuolista vanhustenhuollon palvelujärjestelmän osaamista.

Lisäksi arvostamme tuloksellisen toiminnan ja talouden hallintaa.

Viran täytössä noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa. Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Virkatehtävien hoitaminen alkaa vanhuspalvelujohtajan viransijaisuudella. Tarvittaessa hakijoille voidaan järjestää soveltuvuustestaus.

Työpaikkaa haetaan sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi

Työ alkaa:                                       07.01.2015 tai sopimuksen mukaan

Palkkaus:                                        KVTES:n mukaan

Työavain:                                        68172

Työnantajakuvaus

Oulunkaaren kuntayhtymän muodostavat viisi omistajakuntaa: Ii, Pudasjärvi, Simo, Utajärvi ja Vaala.

Kuntayhtymä järjestää alueensa sosiaali- ja terveyspalvelut. Lisäksi Oulunkaari tarjoaa jäsenkunnille elinkeinopalveluja sekä seudullisen kuntapalvelutoimiston kautta talous-, henkilöstö- ja tietopalveluja.

Asukkaita Oulunkaaren alueella on noin 28 000. Oulunkaari on tunnettu maaseudun palvelujen kehittäjä Oulun läheisyydessä. Panostamme voimakkaasti uusiin toimintamalleihin, teknologian hyödyntämiseen ja sähköiseen asiointiin. Organisaatiossamme työskentelee yli tuhat osaajaa.

Oulunkaari on savuton työpaikka.

Yhteystiedot

kuntayhtymän johtaja Leena Pimperi-Koivisto, 08 5875 6123, leena.pimperi-koivisto@oulunkaari.com

vanhuspalvelujohtaja Kyllikki Syrjäpalo, 08 5875 6127, kyllikki.syrjapalo@oulunkaari.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

« Takaisin