03.09.2014
Projektipäällikkö - arkistosuunnittelija

Projektipäällikkö-arkistosuunnittelija

 Oulunkaaren hallinto

_________________________________________________________________________________

Haku päättyy: 17.9.2014 klo 15.00              Työsuhteen kesto: Määräaikainen

                                                                     Työn luonne: Kokoaikatyö

_________________________________________________________________________________

Tehtävän kuvaus

Oulunkaaren kuntayhtymä hakee projektipäällikköä/arkistosuunnittelijaa tiedonohjauksen ja asiahallinnon kehittämiseen. Projekti, jossa mukana ovat Oulunkaaren kuntayhtymä ja jäsenkunnat, on tarkoitus käynnistää mahdollisimman pian, ja sen on arvioitu kestävän 1,5 vuotta. Projektin tavoitteena on kehittää Oulunkaaren kuntayhtymän ja jäsenkuntien asiahallintoa tuottamalla tiedonohjaussuunnitelmat ja ottamalla käyttöön tiedonohjausjärjestelmä. Tehtävä voi sijoittua fyysisesti Iihin, Pudasjärvelle, Simoon, Utajärvelle tai Vaalaan.

Projektipäälliköltä edellytämme soveltuvaa korkeakoulututkintoa tai aikaisempaa opistoasteen tutkintoa. Luemme eduksi asiakirjahallinnon ja arkistotoimen perustutkinnon (ent. arkistotutkinto) tai vastaavan asiakirjahallinnon koulutuksen.

Arvostamme kokemusta asiakirjahallinnon ja arkistotoimen tehtävistä, sähköisestä asiakirjahallinnosta ja tiedonohjaussuunnitelman laatimisesta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja sekä organisointi- ja yhteistyökykyä.

Tehtävään valitulla on neljän kuukauden koeaika. Valitun on esitettävä ennen tehtävän vastaanottamista hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. Oulunkaari on savuton työyhteisö.

Työpaikkaa haetaan sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi

Työ alkaa:                                       Sopimuksen mukaan

Palkkaus:                                        KVTES:n mukaan

Työavain:                                        66272

 

Työnantajakuvaus

Oulunkaaren kuntayhtymän muodostavat viisi omistajakuntaa: Ii, Pudasjärvi, Simo, Utajärvi ja Vaala.

Kuntayhtymä järjestää alueensa sosiaali- ja terveyspalvelut. Lisäksi Oulunkaari tarjoaa jäsenkunnille elinkeinopalveluja sekä seudullisen kuntapalvelutoimiston kautta talous-, henkilöstö- ja tietopalveluja.

Asukkaita Oulunkaaren alueella on noin 28 000. Oulunkaari on tunnettu maaseudun palvelujen kehittäjä Oulun läheisyydessä. Panostamme voimakkaasti uusiin toimintamalleihin, teknologian hyödyntämiseen ja sähköiseen asiointiin. Organisaatiossamme työskentelee lähes tuhat osaajaa.

Yhteystiedot

Arkistosihteeri/tietosuojavastaava Vuokko Loukusa, vuokko.loukusa@oulunkaari.com,

040 826 6421, vs. hallintojohtaja Juha Torvinen, juha.torvinen@oulunkaari.com, 050 388 1830

« Takaisin