18.08.2014
Lähihoitaja Vaalan asumispalveluihin

Lähihoitaja vanhuspalveluihin

Vaalan asumispalvelut

_________________________________________________________________________________

 

Haku päättyy: 1.9.2014 kello 15.00              Työsuhteen kesto: Vakinainen

                                                                     Työn luonne: Vuorotyö

_________________________________________________________________________________

Tehtävän kuvaus

Kelpoisuusehtona lähihoitajan tehtävään on sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun lain 272/2005 8 §:n mukainen lähihoitajan kelpoisuus.

 

Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva.

Arvostamme kokemusta ja tuntemusta vanhustyöstä sekä työkokemusta sijoittumisyksikön mukaisesti asumis- ja hoivapalveluista. Hakijalta edellytetään hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä vastuullisuutta tehtävien hoitamisessa. Aloitteellisuus, itsenäinen työote, kehittämismyönteisyys ja kiinnostus ikäihmisten hoitotyöhön ovat hakijalle eduksi.

Tehtävään valitun on toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Tehtävässä noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa. Oulunkaari on savuton työyhteisö.

Työpaikkaa haetaan sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi

Työ alkaa:                                       Sopimuksen mukaan

Palkkaus:                                        KVTES

Työavain:                                        65329

 

Työnantajakuvaus

Oulunkaaren kuntayhtymän muodostavat viisi omistajakuntaa: Ii, Pudasjärvi, Simo, Utajärvi ja Vaala. Kuntayhtymä järjestää alueensa sosiaali- ja terveyspalvelut. Lisäksi Oulunkaari tarjoaa jäsenkunnille elinkeinopalveluja sekä seudullisen kuntapalvelutoimiston kautta talous-, henkilöstö- ja tietopalveluja. Asukkaita Oulunkaaren alueella on noin 28 000. Oulunkaari on tunnettu maaseudun palvelujen kehittäjä Oulun läheisyydessä. Panostamme voimakkaasti uusiin toimintamalleihin, teknologian hyödyntämiseen ja sähköiseen asiointiin. Organisaatiossamme työskentelee lähes tuhat osaajaa.

 

Yhteystiedot

Palveluesimies Mira Kurttila, 08 5875 6591, ja vanhuspalvelujohtaja Kyllikki Syrjäpalo, 08 5875 6127. etunimi.sukunimi@oulunkaari.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

« Takaisin