02.06.2014
Vapaa-aikaohjaajan toimi

Vaalan kunnassa julistetaan haettavaksi

VAPAA-AIKAOHJAAJAN TOIMI 1.8.2014 alkaen

Vapaa-aikaohjaajan tehtävänä on tuottaa tavoitteellista ja elämyksiä tuottavaa toimintaa eri-ikäisille. Tehtäviin kuuluvat liikunnanohjaus, nuorten tieto- ja neuvontapalvelut sekä vapaa-aikatoimen tilojen käytön organisointi ja nuorisotilojen valvonta sekä tapahtumien järjestäminen.

 

Etsimme tehtävään liikunnallista ja reipasta henkilöä, joka tulee hyvin toimeen eri-ikäisten henkilöiden kanssa. Vaatimuksena alan ammatillinen perustutkinto tai muu tehtävään soveltuva koulutus ja kokemusta liikuntaryhmien vetämisestä. Valmius erityisliikuntaryhmien ohjaukseen sekä järjestötoiminnan tuntemus ja kokemus tapahtumien tuottamisesta ovat eduksi. Työssä tarvitaan ajokorttia. Palkkaus on KVTES:n mukainen. Lisätietoja tehtävästä antavat:

- vapaa-aikajohtaja Sinikka Rantalankila, puh. 0400-855 925, sinikka.rantalankila@vaala.fi ja

- sivistysjohtaja Liisa Leinonen, puh. 0400-855941, liisa.leinonen@vaala.fi.

Hakemus ja ansioluettelo lähetetään osoitteella Vaalan kunta, sivistysjohtaja, Vaalantie 14, 91700 Vaala tai sähköpostilla liisa.leinonen@vaala.fi. Kuoreen tai sähköpostin otsikoksi: Vapaa-aikaohjaaja.

Hakuaika päättyy 13.6.2014 klo 16.00. Hakemuksia ei palauteta.

Valitun on ennen vaalin vahvistamista toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä rikosrekisteriote viimeistään 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista. Koeaika on 4 kk.

Vaalassa 2.6.2014       Sivistysjohtaja

« Takaisin