30.05.2014
VIIHDYMME VAALASSA -mökkikauden avajaiset

Tervetuloa viettämään mökkikauden avaustapahtumaa sunnuntaina 8.6. Säräisniemelle. Vapaa-ajan asukkaat ovat saaneet kutsun tilaisuuteen mökkikirjeessä. Tilaisuuteen ovat tervetulleita myös vakituiset asukkaat, karavaanarit ja muutkin kesävieraat. Tullaan tutuiksi ja viihdytään yhdessä!

OHJELMA

Säräisniemen kirkossa klo 10 messu ja klo 11.30 kirkon esittely

Säräisniemen koululla

klo 12-12.30 kirkkokahvit
klo 12.30 kunnan kuulumisia, musiikkia ym. ohjelmaa
klo 13-15 näytteille asettajien tuotteisiin ja palveluihin tutustumista
klo 14-14.45 Kainuun Lausujien Runomatinea

Lapsille touhuilua pihalla ja mahdollisesti myös talutusratsastusta.

Säräisniemen kotiseutumuseo avoinna sunnuntaina klo 12-18

Yritykset ja yhteisöt ovat tervetulleita esittelemään tuotteitaan ja toimintaansa. Mukaan ovat jo ilmoittautuneet mm. Vaalan Apteekki, Hyvän Olon Pisaroita, hieroja-kuppari Mari Kivelä, Kaisanet, Ekokymppi, Kainuun Energiatoimisto, energiahoitaja Pentti Hannukainen, Säräisniemen Martat sekä yksityisiä käsityömyyjiä. Mukaan mahtuu vielä lisää. Nyt on oivallinen tilaisuus kertoa palveluista vapaa-ajan asukkaille ja muillekin. Yhdistyksille on mahdollisuus houkutella uusia jäseniä myös vapaa-ajan asukkaista. Saa tulla myymään myös kirpparituotteita. Säräisniemeläiset yhdistykset vastaavat buffetista. Paikkavaraukset  Sinikalle, sinikka.rantalankila(at)vaala.fi. tai puh. 0400 855925.

Kaikki paikalle saapuneet osallistuvat arvontaan, jossa palkintoina paikallisten yritysten lahjakortteja sekä tavarapalkintoja.

Tilaisuuden järjestäjinä mökkitoimikunta, seurakunta ja Säräisniemen kyläyhdistys

« Takaisin