27.05.2014
Taloussihteeri - controllerin sijaisuus

Taloussihteeri-controllerin sijainen

Talouspalvelut

_________________________________________________________________________________

Haku päättyy: 9.6.2014 kello 15.00     Työsuhteen kesto: Määräaikainen

                                                                    Työn luonne: Kokoaikatyö

_________________________________________________________________________________

Tehtävän kuvaus

Oulunkaaren kuntayhtymän seudullisen kuntapalvelutoimiston toimintamalli on hajautettu, ja toimipisteet sijaitsevat Iissä, Pudasjärvellä, Simossa, Utajärvellä ja Vaalassa. Oulunkaaren kuntayhtymän seudullinen kuntapalvelutoimisto hakee talouspalveluihin sijaista taloussihteeri-controllerille Iihin kuntayhtymän hallinnon toimistolle. Sijaisuus alkaa 21.07.2014 ja kestää noin vuoden.

Tehtävänä on kuntayhtymän taloushallinnon kehittäminen, ylläpito ja seuranta. Hän osallistuu taloussuunnitteluun, toiminnan ja talouden raporttien analysointiin ja kehittämiseen sekä vastaa talouden sisäisestä tarkastuksesta, tarkastuksen ohjeistamisesta, toteuttamisesta ja kehittämisestä. Hän toimii kuntapalvelutoimiston talouspalvelujen tiimin vetäjänä. Hänen esimiehenään on hallintojohtaja.

Tehtävään haettavalta henkilöltä edellytetään soveltuvaa koulutusta ja vahvaa taloushallinnon osaamista ja riittävää työkokemusta. Koeaika on kaksi kuukautta. Valitun on esitettävä ennen tehtävän vastaanottamista hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. Oulunkaari on savuton työyhteisö.

Työpaikkaa haetaan sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi

Työ alkaa:                                       21.07.2014

Palkkaus:                                        KVTES:n mukaisesti.

Työavain:                                        61736

Työnantajakuvaus

Oulunkaaren kuntayhtymän muodostavat viisi omistajakuntaa: Ii, Pudasjärvi, Simo, Utajärvi ja Vaala.

Asukkaita Oulunkaaren alueella on noin 28 000. Oulunkaari on tunnettu maaseudun palvelujen kehittäjä Oulun läheisyydessä. Panostamme voimakkaasti uusiin toimintamalleihin, teknologian hyödyntämiseen ja sähköiseen asiointiin. Organisaatiossamme työskentelee lähes tuhat osaajaa.

 Yhteystiedot

sähköpostitse: taloussihteeri-controller Satu Keskitalo (satu.keskitalo@oulunkaari.com) ja hallintojohtaja Mirja Klasila (mirja.klasila@oulunkaari.com)

 

« Takaisin